ylioppilasjuhlien järjestäminen

Ylioppilasjuhlien ja valmistujaisten järjestäjän ABC

Ylioppilasjuhlien ja valmistujaisten järjestäminen – Aloita päättämällä mitä aiotte tarjota. Makuja-osiosta voit etsiä herkullisia reseptejä kaikkiin kodin juhliin

Ylioppilasjuhlat kotona | Juhlat.fi

Juhlien järjestäminen on nyt tehty helpoksi. Järjestä onnistuneet Ylioppilasjuhlat kotona! Ilmainen Juhlat-fi-palvelu on apunasi juhlan suunnittellussa ja järjestelyissä.

Ylioppilasjuhlien järjestäminen – lakkiaiset kotona

Juhlien järjestäminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen varsinaista juhlaa. Katso ja tulosta juhlien järjestäjän muistilista täältä! Puheen pitäminen . Mitä lahjaksi ylioppilaalle? Lahjatoivomusta voi kysyä vanhemmilta tai ylioppilaalta itseltään.

Näin teet ylioppilasjuhlan | Maku

Aloita ylioppilasjuhlien suunnittelu hyvissä ajoin, sillä itse toteutettuna juhlat ovat aina mittava urakka. Muistilistat ovat juhlien järjestäjän korvaamaton apuri.

Ylioppilasjuhlat – parhaat reseptit ja tarjottavat | Maku

Ylioppilasjuhlien ja valmistujaisten järjestelyssä riittää puuhaa, mutta suunnittelulla ja muutamalla hyvällä niksillä urakka helpottuu roimasti. Täältä löydät keväisten juhlien parhaat reseptit, kuten ohjeet voileipäkakkuihin, täytekakkuihin ja muihin juhlatarjottaviin.

Juhlavinkit ja juhlien järjestäminen | Kodin Kuvalehti

Juhlien järjestäminen alkaa siivouksella. Turhan tarkka ei siivouksessa pidä olla, mutta turha roina on saatava nurkista pois. Kevään juhlissa upeinta ovat varmasti puhtaat ikkunat: niillä kannattaa säväyttää.

Juhlat tulossa? Ennen kuin teet mitään, lue tämä lista

Juhlien järjestäminen muualla kuin kotona maksaa, mutta samalla säästyy siivoukseen kuluvaa aikaa ja energiaa. Monesta juhlapaikasta saa käyttöön myös astioita, mikä helpottaa etenkin silloin, jos vieraita on paljon.

Etusivu | Juhlat.fi

Pitkään juhla-alalla toiminut tiimimme paljastaa taikatemppunsa kaikille, jotta omatoiminen juhlien järjestäminen onnistuisi vaivatta. Palvelu pursuaa juhlaideoita, jotka on helppo …

Keskustelu – Ylioppilasjuhlat ja niiden järjestäminen

Vierailija: ”Mietityttää ylioppilasjuhlien järjestäminen kotona. Iso homma. Nuori tahtoisi, että juhlat pidetään kotona, itse haluaisin ravintolassa. Millaisia kokemuksia muilla on? Miten juhlien valmisteluihin pitäisi varautua?”. ”Höh, saahan kotiinkin apua. Tilaa siivous ja pitopalvelu. Tadaa!”

Juhlaetiketti isäntäväelle ja vieraille – lue

Sekä rippi- että ylioppilasjuhlien eräänlaisena etikettisääntönä on, että sukulaiset ja kummit ovat juhlissa pisimpään, kun taas muiden osalta vierailuaika on usein lyhyempi.