wilma laihia

Wilmaan kirjautuminen – Wilma – Laihian koulutoimisto

Wilma on oppilaitoksen hallinto-ohjelman www-liittymä. Tämän Wilma-lisenssin omistaa Laihian koulutoimisto. Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa.

Laihian keskuskoulu – Wilma – Laihian koulutoimisto

Sinulla on tallentamattomia muutoksia. Jos kirjaudut ulos, menetät tekemäsi muutokset. Tallentamattomia muutoksia. Kirjaudu ulos. Pysy tällä sivulla

Wilmaan kirjautuminen – Wilma – Helsingin kaupunki

Wilma on oppilaitoksen hallinto-ohjelman www-liittymä. Tämän Wilma-lisenssin omistaa Helsingin kaupunki . Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa.

Wilma – Peda.net

Tämän sivun lisenssi Peda.net yleinen lisenssiPeda.net yleinen lisenssi

Laihian lukio – Tervetuloa opiskelemaan!

Oppilailla ja huoltajilla toimivat samat Wilma-tunnukset kuin yläkoulussakin (jos on opiskeltu Laihian keskuskoulussa). Jos salasana on kadonnut, löytyy osoitteesta https://laihia.starsoft.fi/ kohta Unohditko salasanasi? Muista kouluista tulleet oppilaat saavat Wilma-tunnuksen ensimmäisenä koulupäivänä ja huoltajille tunnukset …

Contact Wilma Louia Real Estate Agent – Burlington, WA

Wilma Louia is one of the top agents in Burlington, WA real estate. View this agent’s listings and profile here at RE/MAX.

Wilma-tunnuksen luonti avainkoodilla – YouTube

Jan 03, 2016 · Avainkoodin avulla huoltaja voi tehdä itselleen Wilma-tunnuksen, tai yhdistää olemassa olevaan tunnukseensa lisää lapsia näiden aloittaessa koulunkäynnin. Avainkoodi on lapsikohtainen, ja se yhdistää tietyn lapsen tiettyyn huoltajaan.

Opetus ja koulutus – laihia.fi

Laihia on kehittyvä ja elinvoimainen maaseutukunta. Erinomainen sijainti Vaasan kupeessa, alueen kasvava elinkeinotoiminta sekä erinomaiset liikenneyhteydet tekevät Laihiasta vireän ja asukasluvultaan jatkuvasti kasvavan kunnan.