vauvan tummanvihreä kakka

Vauvan vihreä uloste ja ilmavaivat | Keskustelu | Anna

Koska kuitenkin vauvan paino oli noussut melko maltillisesti, hän sanoi että joskus vihreys voi johtua myös siitä että vauva ei saanut ihan tarpeeksi maitoa. Mulla oli pakkasessa maitoa jemmassa, ja teimme sitten niin että annoimme vauvalle molempien tissien imemisen jälkeen vielä pullosta lisämaitoa. Kakka muuttui normaaliksi sinapiksi.

Vauvalla vihreä kakka – ei mahakipuja eikä muita oireita

4 kk ikäinen vauvani tekee vihreää, vetistä, limaista kakkaa, ja usein. Neuvolassakin arvelivat että vaikka vauvan kakka voi vaihdella kovasti, kyllä tuossa on jo takana jotain. Mitään vatsakipuja ei kuitenkaan näytä olevan, vauva on virkeä ja tyytyväinen. Ei mitään iho-oireitakaan. Vauva on 4 kk ja imetän.

Taaperon vihreä kakka? | Keskustelu | Kaksplus Sep 09, 2010
Tummanvihreä kakka-mustikasta?? Normaalia? | Keskustelu Feb 06, 2009
palstan asiantuntijat, auttakaa. (vauvasta) | Keskustelu Jul 03, 2008
Vihreä kakka? 1v3kk | Keskustelu | Kaksplus Jun 08, 2008

See more results

Millainen kakka on normaalia lapsella? | Vauva | Vau.fi

Kakan määrä, koostumus, väri ja haju ovat tärkeitä tietoja, kun haluat tarkkailla vauvan ja lapsen vointia. Kakan koostumus muuttuu lapsen parin ensimmäisen elinvuoden aikana suuresti, joten on tärkeää tietää, millainen kakka on ”normaalia” missäkin vaiheessa.

Rautatieläistalo: TUMMANVIHREÄ TAKKA

Jan 15, 2018 · Tummanvihreä on nyt makuuhuoneen uusi juttu! Makuuhuoneen järjestys muuttui viimeisen pintaremontin yhteydessä ja nurkkaan rakennettu vauvan hoitopöytä ja seinähyllyt saivat lähteä, sillä niille ei ollut enää käyttöä. Tilalle tuli vanha talonpoikaiskaappi. Niin sitä taas saatiin ihan näyttävä muutos aikaiseksi

Miksi uloste on mustaa, vihreää tai punaista? | Me Naiset

Se säilyttää tullessaan koko lailla muotonsa ja uppoaa pyttyyn veden alle niin kuin normaali kakka tekee, Vähäsantanen tokaisi. – Väri ei ole aina tasainen, enkä suosittelisi vertailemaan sitä värikartan kanssa päivästä toiseen.

Kysymys askarruttaa netissä: Miksi kakka on vihreää? – …

wc , Kysymys askarruttaa netissä: Miksi kakka on vihreää?, Viihdeuutiset. Jo yhdellä vilkaisulla ihmisen ulosteesta voi selvitä paljon merkittäviä asioita terveydestä, ja jokaisella vessakerralla kannattaa kiinnittää huomiota väriin, muotoon ja koostumukseen.

Vauvan kakka | Vauva

Miksi yksi vauva on kakkakone, mutta toinen saa vaippaansa tavaraa vain kerran viikossa? Miksi yksi vauva on kakkakone, mutta toinen saa vaippaansa tavaraa vain kerran viikossa? Vauva 0–1 v Voi ei – vauvan vaipassa rutisee taas. Miksi ihmeessä meidän vauva on tuottelias sinappikone, kun naapurin

Mitä ulosteesi kertoo terveydestäsi? Väri ja koostumus

Värjäytynyt kakka saattaa olla merkki siitä, että ruoansulatuskanavassasi on verenvuoto. Ulosteen saattaa myös värjätä peräpukamasta tullut veri, eikä se ole vaarallista. Veri ulosteessa saattaa viitata pahimmillaan suolistosyöpään.

Vihreä uloste – Vatsa- ja ruoansulatusvaivat – Suomi24

Ja kakka on silloin sellaista vaahtomaista ja puuromaista. Millä tän turvotuksen saa pois, ja polton? Joskus polttaa jopa rinnassa asti, ruokatorvessa kaiketi.

Tiedä tämä kakasta – Uutisia vatsasta – Vatsa

Vatsaklinikka Haluatko eroon kiusallisista vatsan ja suoliston vaivoista? Vatsaklinikasta voit lukea ruoansulatuselinten hyvinvoinnista ja hoidosta.