vanhojen huonekalujen myynti

Mööpelikauppa.fi | Vanhojen huonekalujen verkkokauppa

Return to Content. Etusivu. Vanha kirjoituspöytä. 590.00 € 295.00 € Lisää ostoskoriin

vanhoja huonekaluja myynnissä | Vanhat huonekalut …

Avainsanoina huonekalujen entisöinti, Kalaverkot, lasten keinutuoli, mittailaus huonekalut, puuseppä, Salme Design, vanha pöytä, vanhat kalaverkot, vanhoja huonekaluja myynnissä | 4 kommenttia Ruokapöytiä ja ihana …

Reijon Antiikki – Etusivu

Entisöinipalveluja yksityisille ja yrityksille – h uonekalujen restaurointi, maalaus, kunnostus, uustuotantona tehtyjä huonekalut, puun sorvaus, verhoilu ja jousien sitominen, vanhojen ovien kunnostus ja paljon muuta.

Huonekalut | Nettimarkkina

Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan huonekalut. Hanki huonekalut edullisesti Nettimarkkina.comin valikoimista.

Vanhat tavarat ja antiikkihuonekalut | Antiikki Romuritari

Kun itseäni antiikki alkoi kiinnostamaan ja aloitin varsinaisen vanhojen tavaroiden haalimisen 80-luvun puolivälissä, ei huutokaupoissa montaa vajaa parikymppistä näkynyt. Barokkisohvakalusto oli lievästi sanottuna poikkeava ratkaisu.

Antiikki, vanhat huonekalut, kullan osto. korut | Turku

Huonekalujen kunnostukset, entisöinnit ja uusiohuonekalut verstaalla. On tilanteita, kun liiketilaan tai kotiin halutaan uniikkia kalustetta, jota on valmiina mahdoton saada.

wanhantalontavarat

Wanhan Talon Tavarat on oululainen antiikki- ja vintageliike. *** Toimitus 16.9. välille Oulu-Vaasa-Tampere-Helsinki. toimitusrahti: kaapit 80 euroa / kpl,

Second Hand Import – Etusivu

Pohjois-Suomen suurin vanhojen huonekalujen myymälä! Olemme Pohjois-Suomen suurin vanhojen huonekalujen maahantuontia ja vähittäismyyntiä harjoittava yritys. Oulussa sijaitseva 1000 neliön myymälämme käsittää satoja upeita yksilöllisiä huonekaluja, valaisimia, peilejä, tauluja ym esineistöä.

Osto- ja myyntiliike Helsinki, Vantaa | Koko pk-seutu

Kuolinpesien osto ja myynti. Ostamme kuolinpesät ja muuttojäämistöt ja muut sekalaiset irtaimistot. Tulemme noutamaan tavarat tarvittaessa kauempaakin ja saat halutessasi myös siivouspalvelun, mihin kuuluu tarpeettoman ja arvottoman tavaran kuljetus kaatopaikalle. Noudon saat tilattua lyhyelläkin aikavälillä ja maksun saat käteisenä.

Käytetyt huonekalut, taide-esineet ja keräilyesineet

Osto- ja myyntiliike Nelly on Uudessakaupungissa, Kalannin keskustassa sijaitseva antiikki- ja keräilyesineiden, käytettyjen huonekalujen sekä muiden kodintavaroiden myyjä ja ostaja. Liike tarjoaa asiantuntevaa, erinomaista osto- ja myyntipalvelua sekä tuotteita, jotka ovat laadultaan ja hinnaltaan asiallisia.