vanhan kutomon fysioterapia

Kutomon Fysioterapia

Me Kutomon Fysioterapiassa haluamme auttaa sinua nauttimaan lomastasi koko loman edestä. Taitavat fysioterapeuttimme tekevät rentouttavia hoitoja, vapauttaen sinut kivuista ja kireyksistä. Ja sinä päätät, haluatko hoidon hiljaisuudessa rentoutuen vai jutellen ja mieltä keventäen.

Toimitilat. Toimimme Finlaysonin vanhassa kutomossa kaupungin …

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus – Home | …

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus · Yesterday at 6:39 AM · Nämä paikat menevät pian, toimi siis nopeasti ja varaa oma paikkasi PhysioPilateksen yksilölliseen …

5/5(51)

Fysikaalinen Hoito Forssa Vanhan Kutomon Fysioterapia

Sep 20, 2012 · http://www.fonecta.fi/media/121208 Vanhan Kutomon Fysioterapia. Yrityksen päähakusanat ovat: fysikaalinen hoito ja …

Liikunnanohjaaja – Kutomon Fysioterapia ja …

Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.07.2018 ja sen on julkaissut Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee kunnassa Forssa , osoitteessa Kutomonkuja 2 A 1, 30100 FORSSA .

Kutomon jumpat | Fitness ja Terveellinen syöminen

Vanhan Kutomon Fysioterapian ja liikuntakeskuksen elämäntehtävänä on liikuttaa ihminen terveemmäksi ja toimintakykyisemmäksi. Kutomon jumppa: kerran sarjalipulla käyntiä. Antin Konditoria Käsityöläiskadulta -. Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus Oy. Vesihelmen, Vanhan Kutomon Fysioterapia, KuntoForssan.

Vanhan Kutomon Fysioterapia – Forssa – Cybo Keltaiset …

Vanhan Kutomon Fysioterapia sijaitsee kohteessa Forssa. Vanhan Kutomon Fysioterapia työskentelee aloilla Fysioterapia. Löydät lisää tietoa yrityksestä Vanhan Kutomon Fysioterapia osoitteessa www.vkfysio.fi.

1/5

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus Oy | Osakeyhtiö

Kauppalehden Yrityshausta saat helposti yrityksen yhteystiedot, kaupparekisteriotteen, yrityksen maksuhäiriömerkinnät, yhtiöjärjestyksen, vastuuhenkilöt sekä tilinpäätöksen.

vkfysio.fi – Kutomon Fysioterapia

View vkfysio.fi,Kutomon Fysioterapia (03) 435 4665 [email protected] Liikuntalukkari Avoinna MA-TO 8-20 | PE 8-18 | LA 9-14 0 Items Fysioterapia Liikunta Lifestyle LPG Hucosport ja Huco diet profiili Personal Trainer R

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus Oy | Yrityksen

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus Oy Yrityksen Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus Oy liikevaihto oli 1 miljoonaa euroa 2017 ja työllisti 12 henkilöä. Liikevaihto laski 0,6 prosenttia.

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus Oy – Y-tunnus

Finder.fi kertoo Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.