tuetut lomat 2018

Tuetut lomat

Nämä lomat ovat kaikkien Suomessa asuvien haettavissa. Lomakohteet sijaitsevat eri puolilla Suomea. Lomajaksojen ohjelma ja kohderyhmä vaihtelee kattaen kaikki ikäryhmät.

Yhteystiedot · Yleistä Tuetuista Lomista

2018 lomatarjonta – mtlh

Vuoden 2018 tuetut lomat on nyt julkaistu haettaviksi! MTLH ry järjestää vuoden 2018 noin 600 STEA:n (ent. RAY) tukemaa lomaviikkoa ympäri Suomea. Yleiset lomat-sivulta löytyvät lomamuodoittain lomat eri kohderyhmille. Klikkaamalla lomamuodon nimeä avautuu vuonna 2018 järjestettävät lomaviikot.

Tuetut Lomat 2018 – Lautsian Kartano

Tuetut Lomat 2018 Lautsian Lomakeskuksessa järjestetään tuettuja lomia niin ryhmille kuin yksittäisille hakijoille. Lomatuki haetaan ja niiden myöntämisestä vastaa Hyvinvointilomat Ry.

tuetut lomat – kuortane.com

tuetut lomat . Kuortaneen Urheiluopisto Urheilu > > > Opiskelu > Palvelut > > > > > > > Majoitus Ravintola Tapahtumakalenteri Verkkokauppa Yhteystiedot TUETUT LOMAT PERHEILLE 2018. Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry – MTLH ry 14.10 – …

Tuetut lomat Lehmirannassa | Lehmiranta

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry, Solaris-lomat ry ja Hyvinvointilomat ry järjestävät vuonna 2018 Lehmirannassa STEA:n tukemia …

Viljelijöiden tuetut lomat 2018 (MTK)

Viljelijöiden tuetut lomat 2018 (MTK) Ensi vuoden tuettujen lomien markkinointia varten, että alkuvuoden lomien hakuaikaa on jatkettu, koska lomat vahvistuivat sen verran myöhään. Vielä ehtii siis niille hyvin hakea.

» Tuetut lomat ryhmille – hyvinvointilomat.fi

Vuoden 2019 tuettujen ryhmälomien hakuaika on päättynyt 31.5.2018. Saimme ensi vuoden ryhmälomillemme noin 350 hakemusta ja ilmoitamme alustavat päätökset ryhmien yhteyshenkilöille syyskuussa.

Hyvinvointilomat | Hyvinvointilomat järjestää tuettua

Tuetut lomat toteutetaan Sosiaali- ja terveysministeriön tuella Veikkauksen tuotoista. Tuettu loma myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Loma voidaan myöntää korkeintaan joka toinen vuosi.

Solaris-lomat ry – Tuettujen lomien järjestäjä

Lomat myönnetään taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Lisätietoa hinnoista, valinnasta, lemmikeistä ja hakemisesta. Lue ensin tämä . Tutustu ja hae. huhti 2018. 0 . Kesän lomavalinnat tehty. Yleinen Jussi Saramo 0.