tradenomi oppisopimus

Opetushallitus – Oppisopimuskoulutus

Oppisopimus perustuu työnantajan ja vähintään 15-vuotiaan opiskelijan ja väliseen määräaikaiseen työsopimukseen, johon kuuluu ammattiin kouluttaminen työpaikalla. Oppisopimukseen liitetään henkilökohtainen opiskeluohjelma, joka laaditaan Opetushallituksen vahvistamien tutkinnon perusteiden pohjalta.

Tradenomi oppisopimus???? – Työharjoittelu ja oppisopimus

Onko mahdollista opiskella tradenomiksi oppisopimuksella, olen yo-merkonomi? Onko kukaan suorittanut tällaista oppisopimusta?

Tradenomi, johtaminen ja taloushallinto – JAMK

Tradenomi, liiketalous . Koulutuksessamme on runsaasti vaihtoehtoja! Voit suunnata opintojasi finanssialaan, myyntiin, taloushallintoon, henkilöstö- tai brändiasiantuntijaksi, urheiluliiketoimintaan tai yrittäjäksi.

Phone: (+35) 840-836-6920

Oppisopimus – Kouluttaudu tai kouluta ammattiin …

Oppisopimus tarjoaa koulutusmahdollisuuksia opiskelijoille, työnantajille, yrittäjille ja yrityksille. Valittavana yli 160 erilaista ammatillista tutkintoa.

Oppisopimus palvelee | Gradia

Oppisopimus palvelee Oppisopimus palvelee Oppisopimuskoulutus tarjoaa yrityksellesi joustavan mahdollisuuden rekrytoida uusia osaajia tai …

Etusivu – Vamia

Info oppisopimus- ja muusta koulutuksesta. 28.05.2018. Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi. Lue lisää evästeistä klikkaamalla tästä. Ruutikellarintie 2 Infopiste on avoinna ma – pe klo 8.00 – 16.00 Puh. (06) 325 7411

Liiketalouden ala, tradenomi (AMK) – vamk.fi

Monipuolinen tradenomi. Liike-elämää tukeviin ammatteihin tarvitaan jatkuvasti monialaisia osaajia. VAMKissa voit opiskella liiketalouden tutkinnon joko suomeksi tai englanniksi. Lisäksi tradenomeja valmistuu tietojenkäsittelyn koulutuksesta. Tradenomina voit hakeutua hyvin erilaisiin tehtäviin oman kiinnostuksen ja erikoistumisen mukaan.

Yrittäjyys ja liiketoimintaosaaminen, tradenomi (ylempi

Tämä sama valintakoe käy myös Tradenomi (YAMK) verkostojohtamisen hakukohteeseen. Koulutus ei ole mukana valtakunnallisessa valintakoeyhteistyössä, mutta Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen hakukohde sekä Verkostojohtaminen, Tradenomi (YAMK) hakukohde tekevät valintakoeyhteistyötä. Haettaessa siis …

Tampereen ammattikorkeakoulu – TAMK

Hae opiskelemaan. TAMKista valmistut ihan oikeaan ammattiin, kuten rakennusarkkitehti, sairaanhoitaja, käsikirjoittaja, pelisuunnittelija Meillä voit hankkia myös ammatillisen opettajan pätevyyden.

Löydä työharjoittelupaikkoja, Trainee-ohjelmia

Katso kattava listaus työharjoittelupaikkoja, trainee-ohjelmia ja opinnäytetyöpaikkoja tarjoavista yrityksistä ja organisaatioista!