tilava perheauto

Halpa ja hyvä perheauto – Tekniikanmaailma.fi

Halpa ja hyvä perheauto Etusivu › Keskustelu › Autot › Käytetyt autot › Halpa ja hyvä perheauto Tämä aihe sisältää 13 vastaukset, 6 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Kumppani 16.01.2017 at 10:30 .

Perheautot – Nettiauto

Nettiauto – Osta tai Myy vaihtoautot ja uudet autot – Kauppa käy

Tilava ja tyylikäs perheauto – Peugeot on nelivetoa vaille

Peugeot 5008 uudistuin syksyllä ja markkinoille tulikin ranskalaisen muotoilun ja ajatuksen ihme. Jos ensimmäisen sukupolven 5008:a saattoi luonnehtia lähinnä tylsäksi tila-autoksi, on päivitysversio aivan toista maata. Se on mielenkiintoinen tilava perheauto, monikäyttöauto, tai edelleen se on tila-auto, mutta nyt todella houkuttelevassa paketissa.

Keskustelu – Tilava perheauto, kolme lasta takapenkillä

Vierailija: ”Mihin autoihin mahtuu kolme lasta, joista yksi selkämenosuuntaan isossa istuimessa (Multitech), toinen selkämenosuuntaan hieman pienemmässä istuimessa ja kolmas turvavyöistuimessa.Meillä auto menee vaihtoon ja nyt siis 5-vuotias turvavyöistuimessa, 1-vuotias Multitechissa ja vauva ma

Tässä ovat parhaat perheautot 2016! – msn.com

Tilava Qashqai lukeutuu krossareiden aatellin, varsinkin hinta-laatusuhteensa vuoksi! Lisäksi kulutus on 1.5-litraisella dieselillä hyvin vähäinen.

Täydellinen perheauto – MUTSIS ON

Takaluukku on aivan hullun tilava. Kun oikein järjestelee niin sinne saa vaikka mitä. Kerran mulla oli takaluukussa isot tuplarattaat, vaunukoppa, palkki-istuin, koottu koliikkikeinu, matkalaukku ja pari kassia.

Mercedes-Benz GLS – täydellinen perheauto 180 000 …

Auto on iso ja tilava, mutta ulkopuolelta se on toteutettu niin käytännöllisesti ja järkevästi, että tässä tapauksessa suuri koko tuskin aiheuttaa …

Opelin tilava perheauto tulee kahdella eri pituudella

Viidennen sukupolven Opel Combo saapuu loppukesästä Suomeen. Monikäyttöinen Opel Combo Life on varustettu kahdella sivuliukuovella ja saatavana lyhyenä (4,40 metriä) tai pitkänä (4,75 metriä) versiona sekä viisi- että seitsemänpaikkaisena. Combo Lifessa on Opelin muista malleista tuttuja

KAROQ – Etusivu

ŠKODA Karoqin kohokohdat . TYYLIKÄS MUOTOILU. Vahva keulailme, jykevä sivuprofiili ja dynaamiset mittasuhteet kompaktissa koossa – jo ensi näkemältä huomaat, että ŠKODA KAROQ on valmis viemään sinut kaupungin vilinään ja seikkailuihin maalla.

Mistä hiljainen perheauto – Tekniikanmaailma.fi

Tilava, laadukas ja hiljainen. Muutoinkin tasainen ominaisuuksiltaan. Toyotaa hiljaisempia uusia automalleja löytynee vain ranskansuunnalta, mutta vastapainona on taas suuremmat käyttökulut ja arvonaleneminen sekä oletettu kestävyys on myös heikompi.