tietokoneen valinta

Kannettavan tietokoneen osto-opas – gigantti.fi

Toisaalta värientoisto eri katselukulmista ei ole paras mahdollinen. IPS-näytöt ovat usein TN-näyttöjä kalliimpia, mutta niissä on parempi värikylläisyys ja katselukulmat. Värilaadun ansiosta IPS-näytöt ovat usein hyvä valinta valokuvien ja videoiden käsittelyyn.

Tietokoneen oikea valinta – Timon tietokoneapu

Mikä on tietokoneen pääasiallinen tarkoitus ja onko siirrettävyys tärkeää? Näillä kahdella asialla valitaan, kannattaako ostaa pöytäkone vai läppäri. Kodin ainoaksi tietokoneeksi en suosittele pelkkää puhelinta tai tablettia.

Ostajan opas tietokoneen hankintaan – Laite ja Tieto …

Ostajan opas tietokoneen hankintaan . Tässä ostajan oppaassa käymme läpi suosituksia perustietokonetta(pöytäkone tai kannettava) harkitsevalle kuluttajalle.

Kannettava tietokone – ostajan opas – Arjen apu – …

Oct 13, 2016 · Näytön koko on tärkeä tietokoneen valintaperuste. Näytön on oltava käyttötarkoitukseen riittävän suuri. Näytön koko ja koneen paino kulkevat käsi kädessä.

3/5(5)

Tietokoneen käyttöä näppäimistöllä, viikko 12 (kertaus

Click to view on Bing6:05

Mar 12, 2014 · Kerrataan valinta- ja muokkauskomennot, eli Ctrl-C kopioi valinnan (tekstinpätkä tai kuva), Ctrl-X leikkaa valinnan ja Ctrl-V liittää sen. Ctrl-A valitsee ka

Author: Riku Järvinen

Kannettavan tietokoneen osto-opas – Expert.fi

Kannettavan tietokoneen näytön koko ei suoraan kerro kuinka hyvä näyttö koneessa on, vaan näytön tarkkuus, katselukulmat sekä valovoima vaihtelevat paljonkin eri mallien välillä. Tarkemmasta näytöstä on hyötyä esimerkiksi pelatessa ja …

KUINKA VALITA PROSESSORI! (Tutoriaali) – YouTube

Oct 04, 2016 · Tässä videossa kerron vinkkejä prosessorin valitsemiseen. Prosessorin valinta saattaa olla hankalaa, mutta tämän videon vinkeillä se onnistuu. Toivottavasti

Opiskelijan opas: Näin valitset sopivan tietokoneen

Tietokoneen näytön koko viittaa yleensä koneen painoon. 13-tuumaisen näytön omaava kannettava tietokone on siis hyvä valinta opiskelijoille, jotka kuljettavat tietokonetta mukanansa koko päivän.

Ostajan opas: Millainen kannettava sopii sinulle

Markkinoilta löytyy tuhoton määrä laitteita, joiden luvataan soveltuvan tavalliseen kotikäyttöön. Ne ovat käytännössä kuitenkin toistensa klooneja, mikä helpottaa aika paljon valintaprosessia. Edullisen tietokoneen etsinnässä voi mennä kuitenkin halpaan, ellei ole tarkkana mitä on ostamassa.

PC-tietokoneen kokoaminen. Osien valinta – PDF

PC-tietokoneen kokoaminen Osien valinta SUORITTIMEN VALINTA Yleistä Suorittimen tehtäviä Toimia tietokoneen aivoina suorittamalla ohjelmakoodia Jakaa suoritinaikaa sovelluksille Suorittimen valintaan vaikuttaa