telliskivi ravintolat

Parhaat ravintolat lähellä paikkaa Telliskivi Loomelinnak

Parhaat ravintolat lähellä paikkaa Telliskivi Loomelinnak, Tallinna, Viro – TripAdvisor: Tutustu paikan Telliskivi Loomelinnak lähellä oleviin suosituimpiin ravintoloihin, kaltaistesi matkailijoiden kirjoittamiin arvosteluihin ja ammattilaisten ottamiin sekä …

Tallinnan Telliskiven parhaat ravintolat, kahvilat ja

Telliskivessä kannattaa nauttia alueen ruokatarjonnasta. Listasimme Telliskiven mielenkiintoisimmat ravintolat ja kahvilat ja selvitimme, millaisia herkkuja Telliskivestä löytyy kotiinviemisiksi. Telliskiven ravintoloissa on valinnanvaraa. Rennon ja suositun ravintola F-hoonen lisäksi Telliskiven alueella on lukuisia muita ruokapaikkoja.

Tänne syömään Tallinnassa – 10 parasta trendialueella

”Kun lähtee syömään tallinnassa, Telliskivi on vaihtoehto vanhalle kaupungille, jossa hinnat ovat korkeat ja turisteja on läkähdyksiin asti. 1800-luvun varasto-ja tehdasmiljöö kasvaa niin kovaa vauhtia ettei perässä tahdo pysyä.

Todellinen Tallinna: Telliskivi-kadun F-hoone & muut

Todellakin, myös Telliskivi-keskus/F-hoone olivat ulkoa päin samassa hirvittävässä asussa kuin ne olivat viime kerrallakin käydessämme eli n. vuosi sitten. Kyseessä siis todellakin ovat vuosia ja vuosikymmeniä hyljättyinä, kylminä, homeisina seisseet neukkuaikaiset harmaat, huonosti muuratut tehdasrakennukset.

Onko Tallinnan Telliskivi-keskus todellakin ravintoloiden

Telliskivi-keskuksesta on kehkeytynyt nopeasti, parissa vuodessa Tallinnan trendikäs ravintolakeskittymä, jossa riittää rahantuoksuista asiakaskuhinaa viikollakin. Telliskivessä on pöhinää, jonka luulisi korreloituvan ravintoloitsijoiden taskuihin suuntautuvina ihanina …

KÄRBES Kitchen&Bar | Restoran Telliskivi Loomeinnakus

KÄRBES Kitchen & Bar on omanäoline söögi- ja kultuurinautimise koht Telliskivi Loomelinnakus, kus kohtuvad omavahel kunst, muusika ja maitsev Põhjala köök.

10 parasta ravintolaa Tallinnan Telliskivessä – Kotiliesi.fi

Kivi Paber Käärid, Telliskivi 60 A, kivipaber.ee. 8. Pudel-baarin (suomeksi pullo) listalta löytyy laaja valikoima artesaanioluita. Pudel, Telliskivi 60 A, pudel.ee. 9. Ekologista jäätelöä tarjoavan La muun valikoimissa on myös vegaanisia vaihtoehtoja. La muu, Telliskivi 60 A, lamuu.ee. 10.

TELLISKIVI 15 – Hea toidu kodu. Valitud veini- ning …

Telliskivi 15 on söögikoht Pelgulinnas, aadressil Telliskivi 15 (Mööblimaja esisel väljakul). Tegijateks on lähikonnas elavad kaks ja pool kokka, keda …

Telliskivi Loomelinnak, Viro – Visit Estonia

Vanhan kaupungin, Kalamajan ja Pelgulinnan rajalla, entisessä teollisuusrakennuksessa sijaitseva Telliskivi Loomelinnak on Tallinnan luova keskus. Viron suurimmassa luovassa keskuksessa on studioita, luovia yrityksiä ja kansalaisjärjestöjen konttoreita.

Restoran F-hoone

-Roheline smuuti värskete marjade, kreeka jogurti ja pralineega / ilma pralineeta (G) 3.50-Kaerahelbe-linaseemnepuder banaani ja värskete marjadega (või / moos / mesi)