suosituimmat pojan nimet

Suosituimmat nimet 2016 | Suosituimmat etunimet …

Suosituimmat nimet 2016 -lista on julkaistu. Vuonna 2016 syntyneiden lasten suosituimmat etunimet ovat Sofia ja Onni. Alta löydät kattavat listat kaikista niistä etunimistä sekä toisista ja kolmansista nimistä, joita Suomessa annettiin vuonna 2016.

Miesten nimet / Pojan nimiä (A-Ö) | Etunimet | Mikä

Pojan nimet – suosituimmat Väestörekisterikeskuksen nimipalvelu listaa suosituimmat pojan nimet vuosikymmenittäin ja lista on melko mielenkiintoista luettavaa. Pojan nimiä on annettu vastasyntyneille poikalapsille jo ajanlaskun alusta alkaen ja silti tietyt nimet säilyttävät suosionsa vuosikymmenestä toiseen.

Millä sijalla oma naperosi on? 50 suosituinta nimeä lapselle

Listan häntäpäässä ovat nimet, joiden lukumäärä on hieman yli 200. Vuonna 2014 syntyneistä tytöistä esimerkiksi Almoja on 233 ja Lenni-nimeä kantavia 271.Jos katsoo tilastoa, jossa on listattu ainoastaan suosituimpia etunimiä, sitä johtavat Sofia, Aino, Aada, Elias, Leo ja Onni.

Tässä Suomen Top100 yleisintä nimeä – onko omasi …

Vuonna 2013 yleisimmät tyttöjen nimet olivat Emma, Aino ja Aada ja poikien Onni, Elias ja Leo. Alla on listattuna Suomen sata yleisintä kokonimeä lukumäärineen. Selaimen hakutoiminnolla Ctrl+F voit tarkistaa. onko oma nimesi listalla. Listan hännillä on kartta, johon voit merkata haluamallasi tarkkuudella, missä oma Top100-nimesi sijaitsee.

Vuoden 2016 suosituimmat poikien nimet | Vauva

Katso tyttöjen suosituimmat nimet tästä. Nimien viiden kärjessä on yksi uusi tulokas: Väinö oli vuonna 2015 sijalla 7, nyt sijalla 4. Eino putosi sijalta 4 sijalle 7.

etunimi.fi – etunimet

Kirjaudu sisään: Käyttäjätunnus Salasana Puuttuuko tunnus? Luo tunnus Unohtuiko salasana? Nimet

Nimet – vrk.fi

Nimet Etunimi. Etunimen tulee olla nimilain mukainen. Etunimiä saa olla enintään kolme. Lapsen etunimet tulee ilmoittaa väestötietojärjestelmään kahden kuukauden kuluessa lapsen syntymästä. Lapsen vanhemmat ilmoittavat lapselle annettavat nimet joko kastavalle papille tai maistraatille väestötietojärjestelmään rekisteröimistä varten.

TOP 50: Viime vuoden suosituimmat nimet | Vauva | Vau.fi

Emman jälkeen suosituimmat tyttöjen ensimmäiset etunimet olivat viime vuonna Aino, Venla, Aada ja Ella. Pojille useimmin annetut etunimet Eliaksen jälkeen olivat Onni, Eetu, Veeti ja Aleksi. Kaikista tyttöjen saamista nimistä viisi suosituinta olivat edelleen Maria, Sofia, Emilia, Olivia ja Aino.

Luettelo yleisimmistä etunimistä – Wikipedia

Maa 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Lähde Brasilia 2008 Maria: Ana: Julia: Yasmin: Vitória: Beatriz: Letícia: Mariana – – Chile 2005 Constanza: Martina

Nämä ovat juuri nyt suosituimmat nimet – ja näin niiden

Kun mukaan otetaan myös toiset ja kolmannet nimet, kaikista tyttöjen saamista nimistä viisi suosituinta olivat Maria, Sofia, Emilia, Aurora ja Amanda. Poikien suosituimmat nimet Poikien suosituimpien ensimmäisten etunimien viiden kärkijoukkio on tuttu, vain kahden suosituimman järjestys muuttui.