suomen yritysrekisteri rikosilmoitus

Yrittäjä, varo tätä ovelaa huijausta! – iltalehti.fi

Suomen yritysrekisterin nimissä soittanut henkilö kertoi varmistavansa, että uuden yrityksen kaupparekisteriin ilmoittamat tiedot, kuten toiminimi, y-tunnus ja osoite ovat kunnossa.– Kerroin, että tiedot ovat oikein ja kaikki on ok. Sen jälkeen soittaja sanoi minulle, että olen näköjään jo maksanutkin ensimmäisen osan.

Suomen Yritysrekisteri

Suomen Yritysrekisteri on suomalaisten yritysten, yritysnimitysten ja taloustietojen tietopankki josta tietojen hakeminen on helppoa.

Nimitysuutiset · Korot · Talous · Valuuttakurssit · Hakutulokset · Yritysuutiset

Näin härskisti yrityksiä huijataan Suomessa – kuuntele

Sen jälkeen hänelle lähetettiin yllättäen lasku Suomen Yritysrekisteri -nimisestä luettelopalvelusta. – Nyt tuli aiheeton 160 euron lasku postissa jostain epämääräisestä …

Suomalaiset myyntitavat raiskattu – tapaus Endora

Endora, huijaus, markku, Pykäläinen, Suomen yritysrekisteri, Suomen118, SYR, yrittäjä, yrittäjyys Kommentit pois päältä artikkelissa Suomalaiset myyntitavat raiskattu – tapaus Endora! Kerronpa yrityksemme tarinan seikkailusta yritysrypäs Endoran kanssa – tämä on tapahtunut vuoden 2013 lopussa.

Tiedotteet | Suomen Yritysrekisteri

Suomen Yritysrekisteri tukee lastenklinikoiden Kummit ry:n toimintaa Lastenklinikoiden Kummit ry toimii Suomen viiden yliopistollisen lastenklinikan potilaiden hoitomahdollisuuksien, hoito-olosuhteiden, kuntoutuksen ja kehityksen tukemiseksi.

Moka: Suomen yritysrekisteri – Hollilla

Heh, tulipa tänään puhelu jommasta kummasta. Joko Suomen yritysrekisteristä tai yritysrekisteri.comista. Kovasti yritti kysellä firman tietoja ja ei oikein vastattu maksaako vai eikö maksa. Kieltäydyin kaupasta, joten jos tulee lasku ni reklamaatio & rikosilmoitus napsahtaa heti. En todellakaan jaksa pelleillä moisten kanssa.

Suomen Yrityshaku, Kuopio | Ilmianna Petos

Suomen Yrityshaku (Kuopio) soittelee erilaisille yrityksille ahkerasti. Heti esittäytymisen jälkeen he tarkistuttavat tietosi, joka itseassa onkin alkuvaihe ns. lume-toimeksiannolle. Heti esittäytymisen jälkeen he tarkistuttavat tietosi, …

Näin nettihakemiston myyjä kusettaa – kuuntele äänite

Tyttärelläni oli tällainen samanlainen case Suomen yritysrekisteri SYRin kanssa. Vasta reklamoituamme perintätoimiston trattauhkaista maksukehotusta saimme asian päätökseen ja SYRristä laittoivat hyvityksen. Koko prosessin aikana tyttäreni oli poliisiin yhteyksissä useita kertoja.

Viisi ohjetta tyrmätä huijauslasku | Kauppalehti

Jos saat perintäkirjeen, jossa uhataan maksuhäiriömerkinnällä, voit tarkistaa Suomen Asiakastieto Oy:stä, onko heillä yhteistyösopimusta kyseisen perintätoimiston kanssa ja rekisteröikö se maksuhäiriötietoja ilmoituksen perusteella.

Suomen Yritysrekisteri huijaa – Talousrikokset – …

Tämä Suomen Yritysrekisteri niminen huijarifirma saa aina vain jatkaa toimintaansa. On se kumma, ettei näitä saada kuriin. Älkää missään nimessä maksako heidän laskujaan, vaan reklamaatio heti sähköpostilla ja sitten vielä ilmoitus poliisille. Älkääkä myöskään soittako sinne vaan kaikki yhteydenpito sähköpostilla.