sukututkimusohjelma ilmainen

Legacy Family Tree Sukututkimusohjelmisto

Standard: Ilmainen, mutta silti laaja ja ammattimainen sukututkimusohjelma jonka avulla sukusi historian jäljittäminen, tallentaminen, tulostaminen ja jakaminen muiden kanssa käy kuin leikki. Se sisältää työkalut lähteiden käsittelyyn, raportointiin, yhdistelyyn, omien tehtävien seurantaan, diaesitysten tekemiseen, multimediaan, web-sivujen luomiseen, …

SukuSampo2 kotisivu – lahdenseudunsukututkijat.com

SukuSampo2 on täysin ilmainen ja Suomessa tehty sukututkimusohjelma, jonka käyttäminen ja edelleen jakaminen on täysin vapaata ja ilmaista ilman mitään henkilömäärä- tai muita rajoitteita (freeware). Tiedotteita-sivulla on kerrottu ohjelman ajankohtaisista asioista, muun muassa ohjelmaan tehdyistä muutoksista ja korjauksista.

Family Tree Builder – Ilmainen sukututkimusohjelma

Lataa Family Tree Builder – ilmainen sukupuuohjelmisto. Se on monikielinen ja ladattu yli 5 miljoonaa kertaa.

Juuret – Juuret

Juuret – digitaalista sisältöä ja kyläkirjoja sukututkijoille! Valikoimistamme löydät sukututkijoille hyödyllisiä tuotteita digitaalisessa muodossa.

Ilmainen sukupuu, sukututkimus ja perhehistoria – …

Luo oma sukupuusi ja ota selvää perheesi historiasta. Ilmainen sukututkimusohjelma. Saat automaattisia Smart Matches-osumia yli 3.1 …

Sukututkimusohjelma – Wikipedia

Hyvä sukututkimusohjelma osaa muuntaa tiedot muodosta toiseen hukkaamatta tai muuttamatta informaatiota. Tietoja voi siirtää ohjelmistosta toiseen esimerkiksi yleisessä Gedcom-muodossa, jonka tuki eri ohjelmissa kuitenkin jonkin verran vaihtelee.

Tiedot ·

Ilmainen Gramps sukututkimus ohjelma – Sukututkimus

Onko tuosta juuret.fi ohjelmasta kuvakaappauksia jossain? Uusimmassa Kotimikro lehdessä 4/2012 (8.45€) on esittelyssä tuo Gramps ohjelma sivulla 66.

ilmaiset sukututkimusohjelmat – Sukututkimus – …

Näyttää olevan ilmainen ja vähän uudemman näköinen kuin Sukujutut (maksullinen yli 100 hlö). Itsellä ei kokemusta kummastakaan,mutta haluan siirtyä Myheritagen ilmaisversiosta isomman määrän tietoja käsittelevään ohjelmaan.

Sukujutut-sukututkimusohjelma

Sukujutut on Visual Basicilla kehitetty Windows-pohjainen sukututkimusohjelma. Ohjelmaa on helppo käyttää eikä paksuja käyttöohjekirjoja tarvita. Käyttöjärjestelmäksi sopivat Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ja Windows 10 (sekä 32 että 64 bittinen) käyttöjärjestelmä.

Rakenna sukupuusi ilmaiseksi – Geneanet

Aloita sukupuusi Geneanetissä. Syötä lähisukulaisesi ja hae sitten esivanhempiasi!