sonera rajaton

Puhelinliittymät – Telia

Kun pakettiin on pakattu rajaton netti 100 Mbit/s huippunopeudella ja 1200 minuuttia puhetta sekä 1200 viestiä voit olla huoletta. Pohjolassa ja Baltiassa surffaat niin ikään rajatta ja EU- sekä ETA-maissa 10 Gt/kk ilman lisämaksuja.

Telia

Yhdistimme Soneran ja Tele Finlandin, jotta sinä saat entistäkin parempaa palvelua – kotimaassa ja ulkomailla. Tervetuloa Telialle!

Liittymät · For Our English-Speaking Customers · Laitteet · Telia yrityksille · Netti Kotiin

Tarjoukset ja edut – Tarjoukset – Kauppa – Telia

Hanki reissunkestävä tabletti sekä nopea ja rajaton netti yhteishintaan 14,90 €/kk. Tutustu ja tilaa. Tsekkaa kaikki laitetarjoukset Puhelimet. Läppärit. Tabletit. Televisiot. Kuulokkeet. Kaiuttimet. PS4. Älykellot. Liigan paras katselukokemus isolta ruudulta

Mobiililaajakaista – Telia

Rajaton Lite 0,2 M -liittymä on fiksu valinta kodin älylaitteesiin. 0,256 Mbit/s -maksiminopeus riittää siirtämään dataa laitteidesi välillä. …

Sonera X Rajaton 4G – YouTube

Aug 31, 2016 · Paras liittymä alle 26-vuotiaille. Rajaton, edullinen ja nopea.

Rajaton 4G-netti: Moi Mobiili vs – puhelinliittymat.fi

DNA Nopea 4G Rajaton. Hinta 29,90 €/kk ensimmäisten 12 kk ajan, sitten hinta nousee 34,90 euroon. Siirtonopeus max. 100 Mbit/s. Saunalahti Huoleton 4G Premium. Hinta 29,90 €/kk ensimmäisten 24 kk ajan, sitten hinta nousee 34,90 euroon. Siirtonopeus max. 200 Mbit/s. Rajaton käyttö myös pohjoismaissa ja Baltiassa, sekä 10 Gt/kk EU-maissa.

4g-liittymien hinnat – Moi

Rajaton data. Lisäpalvelu datarohmuille, jotka katsovat esimerkiksi paljon videoita. + 12 €/simmi/kk. Tarvitsetko puheaikaa? Halutessasi voit hankkia simmikohtaisen rajattoman puheen. Ilman valintoja maksat puheesta käytön mukaan. Maksu käytön mukaan.

Sonera -liittymät ja liittymätarjoukset | PKT

Sonera liittymät löydät tulevaisuudessa Telia liittymät-osiosta. Sonera -brändillä ei tarjota enää liittymiä. Sonera -brändillä ei tarjota enää liittymiä. Sonera liittymät tarjoavat sekä nuorille tarkoitetun X liittymäsarjan että kaikille sopivan Sopiva liittymäsarjan.

3/5(9)

Nopeat 4g-liittymät – Moi

Moi- varoitus, tämä saattaa johtaa pidempiaikaiseen suhteeseen uuden operaattorin kanssa.

Prepaid-liittymät – DNA

rajaton netti, ei datakattoa DNA:n Prepaid-liittymissä on nopea ja rajaton 4G-netti Suomessa: pelaa, kuuntele musiikkia tai surffaa niin …