sonera multimedia

Asiakastuki – Telia

Ratkaisut yleisimpiin ongelmiin sekä kaikki ohjeartikkelit. Täältä löydät myös yhteystietomme sekä ajankohtaiset vika- ja häiriötiedotteet!

Telia

Yhdistimme Soneran ja Tele Finlandin, jotta sinä saat entistäkin parempaa palvelua – kotimaassa ja ulkomailla. Tervetuloa Telialle!

Liittymät · For Our English-Speaking Customers · Laitteet · Telia yrityksille · Netti Kotiin

MMS-viesti. Luettavissa osoitteessa.www.sonera.fi

Ostin Doro-puhelimen, kun mainostavat sitä vanhoille ihmisille. Yllätyksekseni siihen tuli y.o. viesti. Olen yrittänyt keksiä, miten sen saisin

Swedish provider hints at MMS on iPhone | Macworld

The MMS application in question may not come from Apple or Telia Sonera, however, but rather appears as though it will be developed by a third party. That third party could be …

Sonera’s multimedia messaging service expands – Telia …

Sonera’s mobile phone customers can send and receive messages containing images, text and sound to/from Sonera’s, Radiolinja’s, DNA’s and Telia’s mobile phone subscriptions. The expansion of the service does not affect Sonera’s valid pricing of the multimedia messaging service.

Internet- ja MMS Telia (Sonera) – Benemen

Internet- ja MMS Sonera (Telia) Asiakaspalvelu Internet- ja MMS DNA Internet- ja MMS Elisa Internet- ja MMS Telia (Sonera) Vikailmoitukset, PUK-koodit ja sulkupalvelu Vastaaja-ohje Mobiilivarmenne Help in English can be found here Yleisasetukset Telian (Sonera) liittymät.

MMS-viestit ei lataudu – Telia Yhteisö

Automaattinen ehdotus auttaa sinua rajaamaan hakua nopeasti ehdottamalla mahdollisia vastaavuuksia samalla kun kirjoitat.

Soneran mms | Matkapuhelinfoorumi – Suosituin

Jan 04, 2004 · Sonera MMS-viestiongelmat Ei se mullakaan noin yksinkertaista ollut. Muutama soitto viestikeskukseen, buuttaus ja viikon odottelu ja homma toimi. Tosin voisin jossain toisessa topikissa kertoa paljonkin mitä Sonera on …