siivousalan palkka

Siivous- ja kiinteistöalan työehtosopimukset | Palkkaus.fi

Työehtosopimuksen palkkataulukoista löytyy siis myös alin mahdollinen palkka, jota työntekijälle voi työstä maksaa. Palkanlisien puolella selkeimmät erot lainsäädäntöön verrattuna ovat erillinen lomakorvaus ja lomaraha.

Siivooja palkka – Palkkavertailu

Siivoojan palkka. 811 Siivoojan palkkaa nimettömiltä työntekijöiltä. Paljonko siivooja saa palkkaa?

Kiinteistöpalvelualan työehtosopimus – PAM – …

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien liitto.

Siivoojan palkka: laske kodinhoitajan tuntipalkka – Care.com

Laske siivoojan palkka alueellasi! Laske keskimääräinen tuntipalkka alueellasi. Syötä postinumero * Pakollinen kenttä

Keskustelu – Kuka tekee siivoojan töitä 10e/h palkalla

Aloittaessani 8v sitten palkka oli 7,5e/h, ajatteles, ja silti aloitin työt. On tässä 8v aika ollu ihan vähän inflaatiotakin. Tuskin kenenkään enää tarvii aloittaa siivoustöitä 7,5€:lla.

Siivoojan palkka? | Keskustelu | Anna

Siivoojien työ on aivan yhtä arvokas mutta paljon raskaampi, ja 10e/h on todella hooooono palkka raskaasta työstä, ja mielestäni siivoojille pitäisi maksaa vielä likaisen työn lisää ainakin 2-3 e/h. päälle, eli 12-13e/h.

­Jenni Parpala, 26, ei ole pelännyt palkata työntekijöitä

Siivousyritys Kiffelin omistaja, 26-vuotias Jenni Parpala iloitsee siitä, että on siivousalan yrityksellään päässyt mukaan Vuoden ­nuori yrittäjä -finaaliviisikkoon. ”Perinteisten ja varsinkaan matalapalkka-alojen kehittäminen ei usein kiinnosta.” Parpalaa kiinnostaa.

Palkkataulukot – PAM – Palvelualojen ammattiliitto

Osa siivousalan työpaikoista teettää töitä alipalkalla eikä kaikilla työntekijöillä ole työnteko-oikeutta Suomessa. Ongelmat ovat yleisiä järjestäytymättömillä työnantajilla, selviää Etelä-Suomen aluehallintoviraston raportista.

Miten maksan siivoojan palkan? | Palkkaus.fi

Jos palkka ja palkan sivukulut jo tehdystä työstä maksetaan eri vuonna (esimerkiksi joulukuussa tehdyn työn palkka maksetaan tammikuussa), vähennyksen voi tehdä vasta palkan maksuvuonna. Kotitalousvähennys tehdään Verohallinnon ohjeiden mukaan .

esimiehen palkka – Siivoustyö – Suomi24 Keskustelut

Tuo suurempi palkka suodaan vain hyvin pitkään alalla olleille, joten ei ole niissä hurraamista, kun ajattelee esimiesten palkkoja muilla aloilla ja sitä vastuuta ja yleensä …