savonlinna mökit

Mökkivuokraus ja vuokramökit Saimaalla | Visit Savonlinna

Mökit ovat oiva vaihtoehto myös lapsiperheille. Yhteiset metsäretket ja luontoon tutustuminen ovat elämyksiä lapselle! Yhteiset metsäretket ja luontoon tutustuminen ovat elämyksiä lapselle! Majoitus Tammenlahden lomamökit

Mökit vuokrattavana – Savonlinna, Etelä-Savo | Nettimökki

Savonlinna sijaitsee kuvankauniin Saimaan rantamilla ja järvimaisema onkin alueen suurimpia matkailuvaltteja. Savonlinnan mökkivalikoimamme on yhtä hurmaava kuin itse alueen luonto, ja Lue lisää » tarjoaa monia viihtyisiä majoitusvaihtoehtoja niin yrityksille, perheille kuin pariskunnillekin.

Mökit Savonlinna | Majoitus ja vuokramökit Savonlinnasta

Mökit > Vuokramökit > Savonlinna Majoitus ja vuokramökit Savonlinna Saimaan rannalla sijaitseva Savonlinna tunnetaan erityisesti Olavinlinnasta ja Savonlinnan Oopperajuhlista.

Mökki: Savonlinna, KERIMÄKI – Lomarengas mökit

Enonkoski 19 km, Kerimäki 20 km (maailman suurin puukirkko), Punkaharjun maisemareitti 38 km, Oravi 39 km (runsaasti palveluja sekä retkiä Linnansaaren kansallispuistoon), Olavinlinna 42 km, Savonlinna 42 km, Koloveden kansallispuisto 46 km, Imatra 135 km, Helsinki 370 km.

3.2/5(28)

Savonlinna – vuokramökit ja majoitus: 117 kpl | …

Savonlinna – Majoitus ja mökit Savonlinna on upea kotimaankohde, joka säväyttää niin monipuolisella kulttuuritarjonnallaan kuin kauniilla luonnollaankin. Gofinlandin tarjonnasta löydät parhaat vaihtoehdot majoitukseen Savonlinnassa.

Savonlinna vuokramökit – Varaa mökki netistä

Savonlinna vuokramökit edullisesti. Varaa omasi jo tänään! Kalasaalis.Comissa olevat mökit ovat pääasiassa Lomarenkaan välittämiä mökkejä.

Mökki: Savonlinna, SAVONRANTA, 2233 – Lomarengas mökit

Todella rauhallinen niemennokka, mustikoita pihalla, laavulle kiva kävellä. Vierailukohteita automatkan päässä: Uusi-Valamo, Savonlinna ja Koloveden luontopolku. Parisängyn …

4/4(1)

Myytävät loma-asunnot Savonlinna: 175 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 175 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät loma-asunnot alueella Savonlinna. Tee helppo haku ja katso uudet Myytävät loma-asunnot jo tänään!

Mökkivuokraus Savonlinna | Loikansaaren lomamökit

Country henkiset mökit ja tasokkaat huvilat sijaitsevat Loikansaaren kartanon mailla, jolla on pitkä historia yhtenä alueen vanhimpana asuinpaikkana. Juuri se, sekä saaristolaisuus, tuovat oman säväyksen lomaan Loikansaaressa.

Huvilavuokraus Savonlinna | Loikansaaren lomamökit

Mökit ovat tyyliltään country henkisiä suomalaisia ns. ‘punainen tupa’ – mökkejä pirtinpöytineen ja tiilitakkoineen. Mökkien rakennusmateriaalina on suosittu kotimaista puuta ja tiiltä. Rantamökkien pohjaratkaisut ovat tehokkaat ja myös sisustuksissa suomalaisuus on perusarvona.