sanakirja joka kääntää lauseita

Kääntäjä – Suomi Sanakirja

Lausekääntäjä on ilmainen sanakirja, joka kääntää kokonaisia lauseita. Mukana yli 50 kieltä, mm. englanti, saksa, ruotsi, eesti, tanska ja unkari. Voit kääntää kerralla 300 kirjainta tai vähemmän.

Kääntäjä 72 kielelle – suomi, englanti, ruotsi

Online-kääntäjä kääntää tekstiä maailman yleisimmille kielille eri lähde- ja kohdekielien välillä. Kääntäjän käyttäminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa tekstiä kääntäjän tekstilaatikkoon, valita kieli, johon haluat tekstin kääntää ja sitten klikata kääntäjä käyntiin.

Kääntäjä.Org – Ilmainen kääntäjä, sanakirja (65 kielellä)

Online-kääntäjä on kuitenkin yksi tarkin kääntäjät internetissä. Jos tarvitset Englanti, Saksa, jne., sanakirja, tekstin kääntämistä, lauseen käännös, verkkosivuilla käännös tai online-käännös yli 60 kieltä, voimme auttaa.

lause suomesta kaikille kielille – Sanakirja.org (suomi-*)

(logiikka) merkkiyhdistelmä, joka merkitsee jotakin tiettyä asiantilaa eli propositiota Esimerkit Kirjoitetun suomen kielen lause on kokonaisuus, joka alkaa isosta alkukirjaimesta tai välimerkistä ja päättyy välimerkkiin.

Suomi englanti sanakirja lauseet – Älypuhelimen käyttö

Englanti – suomi Glosben ilmainen online-sanakirja. Sanan käyttöä kuvaavat esimerkkilauseet on esitetty korostettuina. Helppokäyttöinen ja nopea suomi-englanti-suomi sanakirja. Online-lausekääntäjä, joka kääntää kolmisenkymmentä eri kieltä toisille kielille. Translaten avulla voi kääntää sanoja, lauseita ja tekstinpätkiä.

kääntäjä suomesta saksaksi – Sanakirja.org (suomi-saksa)

henkilö, joka kääntää tekstiä kieleltä toiselle, vrt. tulkki tietokoneohjelma , joka luo tietokoneohjelman ohjelmointikielisen lähdekoodin …

Ilmainen englanti suomi sanakirja – Älypuhelimen käyttö

Lausekääntäjä on ilmainen sanakirja, joka kääntää kokonaisia lauseita. Tukee kieltä: suomi, englanti, ruotsi, saksa, . Selaa 24fraasia ja 88valmista käännösmuistia. Englanti – suomi Glosben ilmainen online-sanakirja. Kirjoita hakemasi sana yllä olevaan tekstikenttään joko suomeksi tai . Käännös, Sanakirja, (kielellä).

Kääntäjä – KÄÄNNÄ TEKSTISI TÄHÄN!

Kääntäminen ontoimintaa, joka käsittäätulkinnanmerkitystekstin yhdellä kielellä -lähdetekstin – jatuotantouuden tekstin toisella kielellä, mutta ilmaiseealkuperäisen tekstin niin tarkasti kuin mahdollistakohdekielellä, mikä tekstissä kutsutaan käännös.

Kääntäjä-Ruotsi, käännös, Suomi-Ruotsi Sanakirja – Glosbe

fi Tuomioistuin asettaa sellaisen syytetyn tai tuomitun, joka ei osaa saksan kieltä tai jolla on kuulo- tai puhevaikeuksia, käytettäväksi tulkin tai kääntäjän, mikäli tämä on tarpeen hänen rikosprosessuaalisten oikeuksiensa käyttämiseksi.

ja – Sivistyssanakirja – Suomi Sanakirja

Esimerkiksi: Kääntää ja vääntää. Hätä ja hoppu. Maat ja mannut. Tunki luihin ja ytimiin. Vähän niin ja näin. Mene ja tiedä. Otti ja kuoli. e. ilmaisemassa rinnastettavien vastaavuutta tai muu, tai muuta suhdetta. Esimerkiksi: Tavoitteena maali ja ottelu maali joka ottelussa. Kirjoitti vauhtia vuosi ja kirja.