saksan jääkiekkoliiga

Saksa jääkiekko, Saksan jääkiekkoliiga live tulokset

Mukana Saksa jääkiekko, Saksan jääkiekkoliiga ja yli 100 jääkiekkosarjaa. Tarjoamme Jääkiekkotilanteet liigoihin, cupeihin, turnauksiin – mukana maalintekijät, maalihälytykset ja muu jääkiekko liveinformaatio LIVENÄ.

DEL – Wikipedia

DEL (lyhenne sanoista Deutsche Eishockey Liga) on saksalainen ylimmän sarjatason jääkiekkoliiga. Sitä on pelattu kaudesta 1994–1995 asti, jolloin se korvasi aiemman Eishockey-Bundesligan . Kaudella 2014–2015 sarjan yleisökeskiarvo oli 6 419.

Laji: Jääkiekko

Tanska kaatoi Saksan! | Jääkiekkoliiga

Jokereista tuttu Peter Regin nousi Tanskan sankariksi, kun joukkue nappasi maukkaan voiton kaatamalla Saksan jatkoajalla maalein 3-2. Ottelu oli tiukkaa vääntöä alusta loppuun. Regin nousi pelin ykköstähdeksi, kun kokenut hyökkääjä iski jatkoajalla kamppailun voittomaalin. Voitto oli maukas Tanskalle, joka nousi Kölnin lohkossa …

Saksan jääkiekkoliiga | Yle Uutiset | yle.fi

Saksan jääkiekkoliiga: tuoreimmat SaiPan CHL-alkulohkon vastustajiksi Luulaja ja Eisbären Berlin Jääkiekon Euroopan mestarien liigan alkulohkot arvottiin tiistaina.

Jääkiekkoliiga – esur.miespuolinen.com

SM-liigan tuomaristoa on arvosteltu jääkiekkoliiga. Erityisesti liigan suhtautumista päähän kohdistuviin taklauksiin pidetään vanhentuneena suhteessa esimerkiksi NHL: Live Tulokset: Saksa jääkiekko, Saksan jääkiekkoliiga tulospalvelu, livescore Saksa jääkiekko, Saksan jääkiekkoliiga liveseuranta & tilanteet. Uutiset · Ottelut.

Jääkiekon SM-liiga avaa tilastonsa koodaajille! | LinkedIn

Jääkiekon SM-liiga ja SAP osallistuvat teknologiakilpailuun, jonka tavoitteena on fanikokemuksen kehittäminen. Ohjelmistoyhtiö SAP ja Jääkiekon SM-liiga osallistuvat Ultrahack 2015 tapahtumaan SAP Sports & Fan Experience-sovelluskehityshaasteella, jossa etsitään uusia tapoja hyödyntää

Kanada pudotti vaisut Leijonat, Saksa järjesti

Kanada jatkaa välieriin, missä se kohtaa Saksan. Saksa järjesti keskiviikkona todellisen jättiyllätyksen ja pudotti Ruotsin jatkosta. Saksa johti ottelua parhaimmillaan jo 3-1-lukemin, mutta Ruotsi nousi tasoihin.

Palkka 251 000, pelasi 21 SM-liigapeliä tehoin 3+5 | Yle

Pahasti flopannut Abid siirtyi kesken viime kauden Saksan DEL-liigan Wolfsburgiin. Vielä kaudella 2012-2013 Abid palasi mainion kauden Jyväskylässä, kun hän summasi 56 runkosarjapelistä tehot 22+20=42.

Saksan jääkiekkoliiga täynnä ulkomaalaisia – Muut lajit

Saksan jääkiekkoliiga täynnä ulkomaalaisia Sport > Muut lajit > Muut lajit Julkaistu 05.09.1998 16:14 Saksalainen liigajääkiekkoilu on vieraiden hallussa.

Kaikki tulevat TV-ottelut samassa paikassa » Ottelu

Kaikki tulevat TV-ottelut samassa paikassa! Jalkapallo, jääkiekko, koripallo, salibandy, F1 ja paljon muuta.