sähköinen kortti ilmainen

E-kortit – nettikortit – sähköiset kortit

Ilmaiset kortit netistä, sähköiset kortit netistä, nettikortit, sähköiset e-onnittelukortit, sähköiset e-kortit, ilmaiset animaatiokortit, virtuaalikortit, digitaaliset kortit, digi-kortit,gif-kortit, ilmainen e-kortti netistä, postikortti netistä ilmainen, sähköinen postikortti, sähköinen onnittelukortti, e-kortti eläkkeelle, e-kortti hääonnittelut, e-kortti hääpäivä, …

Voimapaikka – E-kortit

Uudelle sivustollemme tulee uusia, ihania, postitettavia kortteja (ei e-kortteja) ja kaikkea muutakin mainiota <3

Sähköiset Kortit – Ilmainen e Kortti

Kortti.net Kortti. net sivustolla on lähes 1000 erilaista e korttia, joista voit valita mieleisesi kortin. Voit vaihtaa myös taustavärin, fontin ja valita mieleisesi taustamusiikin korttiisi.

Postikortti.com

Lähetä sähköinen postikortti ystävällesi tai rakkaallesi – ja mikä parasta, täysin ilmaiseksi! K orttia lähettäessäsi voit valita postikorttiin haluamasi kuvan, äänen sekä teksti- ja värivaihtoehdot, ja lähettää postikortin samalla kertaa vaikka kymmenelle eri …

E-kortit – Kotiliesi.fi

Ilahduta ystävää tai läheistä Kotilieden e-kortilla, johon voit kirjoittaa oman tervehdyksesi. Valitse korteista mieluinen ja lähetä se vastaanottajan sähköpostiin.

E-kortit | Syntymäpäiväkortit | syntymäpäiväonnittelu

Kortti avautuu automaattisesti isona tai kapeana sen mukaan, millä laitteella se avataan. Linkistä ”kapea kortti” näet miltä se näyttää (kapeana) kännykässä. kapea kortti

PERHEKERHO – E-KORTIT – Lähetä ilmainen kortti

Näin lähetät kortit: Valitse aihe, valitse sopiva kuva ja lähetä kortti. Kortit on tekstitetty valmiiksi. Voit kuitenkin lisätä myös omat terveiset lähtevään viestiin.

Sähköpostikortit – E-kortit – Ekortti – Ekortit

Ilmaiset sähköpostikortit . Tällä sivulla näet esimerkin eri aiheisista e-korteista. Lisää korttimalleja löydät alla olevien linkkien takaa.

Ilmaiset e-kortit – Kortti.net

Vaihe #1: Valitse mieleisesi kortti: Valitse kortti merkkaamalla palloa. Voit valita vain yhden kortin / lähetys. Jos haluat nähdä kortin isompana, paina kuvaa ja isompi kuva aukeaa uuteen ikkunaan.

Lähetä ilmainen e-kortti. Skicka ett gratis e-kort. Send

Lähetä sähköinen postikortti ilmaiseksi! På Svenska In English. HUOMIO! Korttihain omat e-kortit ovat päivitettävänä, eivätkä ole toistaiseksi käytettävissä.