ruskeasuon ratsastustalli

KESKUSTALLIN RATSASTUSKOULU – ETUSIVU

Keskustallin ratsastuskoulu sijaitsee Ruskeasuon liikuntapuistossa, tallirakennuksessa numero 2. Lähimmiltä Mannerheimintien raitiovaunu- ja linja-autopysäkeiltä on vain muutaman minuutin kävelymatka tallille.

Ruskeasuon urheiluhalli – Helsinki – Stadium, Arena

Marko Björs added a new photo — at Ruskeasuon urheiluhalli. · June 21 · Helsinki, Finland · Marko Björs added a new photo — at Ruskeasuon urheiluhalli .

3.8/5(34)

Ruskeasuon ratsastushalli – Wikipedia

Ruskeasuon ratsastushallin rakennustyöt aloitettiin vuonna 1938, kun Helsinki oli saanut järjestettäväkseen alun perin Tokiossa pidettäväksi aiotut vuoden 1940 kesäolympialaiset. Hallissa ei ollut tarkoitus järjestää varsinaisia kilpailuja, vaan sen piti palvella osallistujien harjoittelutilana ja hevosten vierastallina.

Historia ·

TALLI – KESKUSTALLIN RATSASTUSKOULU

ruskeasuon ratsastusmaneesi Maneesi, ratsastushalli, jossa tunnit pidetään talvikaudella, sijaitsee urheiluhallin tallien puoleisessa päädyssä. Se oli valmistuessaan Euroopan suurin ratsastushalli, ratsastusala oli 40 m x 100 m ja katsomoon mahtui yli 2000 katsojaa.

Keskustalli – Ratsastus – Topeliuksenkatu 36 A 12

Keskustalli eli Ruskeasuon ratsastustalli sijaitsee Helsingin keskustassa, nimensä mukaisesti Ruskeasuolla. Talliin lukeutuu ratsastuskoulun talli sekä yksityistalli. Ratsastustiloina on pihassa oleva iso maneesi sekä ulkokentät ja Keskuspuistossa kulkevat ratsastustiet.

3/5(1)

Tuomarinkylän Ratsastuskoulu

Tuomarinkylän Ratsastuskoulu. Tuomarinkylän Ratsastuskoulu tarjoaa hevosurheilua eri lajeissa. Ratsastuskoulullamme on pitkät perinteet sekä hevosmiestaitojen että ratsastuksen opettamisessa.

Stall Silverbacka | Rasastustalli | Kattholmintie, …

Stall Silverbacka on korkeatasoinen yksityistalli Kirkkonummen Eestinkylässä. Tallilla on maneesi ja ratsastuskenttä, ulkotarhat ja kesällä laitumet hevosille.

Husön Ratsastuskeskus – Etusivu

Husö harrastuspaikkana. Meillä on n. 45 opetushevosta ja ponia, suuret kentät ja tilava maneesi. Perinteisen ratsastuksen lisäksi virkistymme maastoreiteillä, syksyisin laukkaamme sänkipelloilla, ja opetushevosille sovelletuilla tunneilla on aina mukavaa.

Kaarelan Ratsutalli Oy

Olemme Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Harjoitamme ratsastuskoulutoimintaa mm. sosiaalista syrjäytymistä ehkäisevänä toimintana. Hyvin hoidettujen hevosten ja hyvän ilmapiirin omaava tallimme antaa mahdollisuuden niin aikuisille kuin lapsillekin, ikään tai sukupuoleen katsomatta tutustua hevosten maailmaan.

ESPOON RATSASTUSTALLI | www.espoonratsastustalli.fi

Espoon Ratsastustalli Oy:n 30-vuotinen toiminta Espoonkartanolla päättyi 31.10.2016. Valitettavasti vuokranantajan Esbogård Aktiebolagin kanssa ei päästy …