restel ravintolat oy

Restel | Ravintolat

Restel Oy Hämeentie 19, PL 72 00501 Helsinki. email: etu.sukunimi(a)restel.fi Y-tunnus: 0828237-2

Restel | Etsi tästä parhaat tilat juhlille ja tapahtumillesi

Ravintolat + + 1. Häät ja juhlat. 7. Kokous. Tilaa uutiskirjeemme tästä. Saat ensimmäisenä ajankohtaisia tietoja ja etuja ravintoloihimme. Tilaa uutiskirje. BURGER KING® vähentää muovin kulutusta Tiedot Restel Oy:n hotelleista löydät jatkossa osoitteesta: www.restelhotels.fi. Tiedotteet Burger King; Tiedotteet;

Ravintolat · Yhteystiedot · Tervetuloa Meille · Uutisarkisto · Avoimet Työpaikat · Palaute

Lounaslistat kaikille Restel ravintoloille | Restelhotels.fi

Restel Hotelleilla on Suomessa 43 hotellia sekä kaupunkien sykkeessä että luonnon helmassa.

Restel Ravintolat Oy | LinkedIn

Keep up with Restel Ravintolat Oy. See more information about Restel Ravintolat Oy, find and apply to jobs that match your skills, and connect with people to advance your career.

Restel Ravintolat Oy – Restel Tapahtumaravintolat – Y

Restel Ravintolat Oy – Restel Tapahtumaravintolat on perustettu vuonna 1987. Sen kotipaikka on Helsinki ja toimiala Hallintayhtiöitä . Toimitusjohtajana toimii Gustaf Mikael Tageson Backman.

Restel konserni aloittaa yhtiörakenteen selkeyttämisen

Rax Ravintolat Oy sulautuu Restel Ravintolat Oy:hyn ja lakkaa olemasta itsenäisenä osakeyhtiönä. Fuusiossa eivät ole mukana Restel Liikenneasemat Oy ja Restel Fast Food Oy. Konsernin emoyhtiö Restel Oy omistaa kaikki konserniyhtiöt 100%:sti.

Restel Liikenneasemat Oy – Y-tunnus: 2040558-2

Restel Liikenneasemat Oy on perustettu vuonna 2006. Sen kotipaikka on Helsinki ja toimiala Hallintayhtiöitä. Toimitusjohtajana toimii Tarja Maarit Kuittinen.

Restel Ravintolat Oy | Yrityksen tiedot – Taloussanomat

Yritys: Restel Ravintolat Oy, Helsinki – Katso yhteystiedot, taloustiedot sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta. Siirry sivun pääsisältöön. Siirry …

Restel vuosikertomus

Omistussuhteet. Restel Oy on Osuuskunta Tradeka-yhtymän tytäryhtiö ja Restel-konsernin hallinto- ja emoyhtiö, jonka tytäryhtiöt ovat Restel Ravintolat Oy, Cumulus Oy, Rantasipi Oy, Restel Liikenneasemat Oy, Restel Kylpylähotellit Oy, Kansainväliset Restel Hotellit Oy, Rax Ravintolat Oy ja Ikaalisten Kylpylä Oy.

Restel Fast Food Oy | Yrityksen tiedot – Taloussanomat

Yrityksen Restel Fast Food Oy liikevaihto oli 39,3 miljoonaa euroa 2017 ja työllisti 385 henkilöä. Liikevaihto nousi 30 prosenttia. Tilikauden tulos oli 1000 euroa ja …