ravintolalaiva wäiski

Ravintolalaiva Wäiski – waiski.com

Ravintolalaiva Grand Georgiassa voit järjestää yksityis-tai yritysjuhlia, klubeja tai kokouksia, mitä tahansa tapahtumia. [email protected] Yhteystiedot

Ravintolalaiva Wäiski – Restaurants – Hakaniemenranta …

9 reviews of Ravintolalaiva Wäiski ”My friends have been arranging different kind of events, clubs and private parties in Wäiski, especially in the downstairs bar. It’s a slightly worn out restaurant boat which fits for many different occasions.…

3.5/5(9)

Ravintolalaiva Wäiski (@ravintolalaivawaiski) • …

55 Followers, 0 Following, 1 Posts – See Instagram photos and videos from Ravintolalaiva Wäiski (@ravintolalaivawaiski)

Ravintolalaiva Wäiski, Helsinki – findglocal.com

Ravintolalaiva Wäiski Hakaniemen rannassa toimii ympäri vuoden. Wäiski tarjoaa arkisin lounasta sekä toimii tilausravintolana Laivassa on neljä kerrosta, joita kaikkia on saatavilla erityyppisiin tilaisuuksiin, juhliin, klubeihin, bändi-iltoihin, kokouksiin, seminaareihin ja niin edelleen ja niin edelleen.

Ravintolalaiva Wäiski – About | Facebook

Ravintolalaiva Wäiski, Helsinki, Finland. 2,204 likes · 3 talking about this · 9,689 were here. Tiloja juhlatilaisuuksiin, tapahtumiin ja kokouksiin.

The Coverstory @ Ravintolalaiva Wäiski – YouTube

Apr 03, 2015 · Pikkujoulukeikka Wäiskistä 2013. This feature is not available right now. Please try again later.

Ravintolalaiva Wäiski – Wikipedia

Ravintolalaiva Wäiski on ainoa ympäri vuoden auki oleva ravintolalaiva Helsingissä. Se on ankkuroitu pysyvästi Hakaniemenrantaan Merihaan edustalle. Wäiskinä on tunnettu eri aikoina kaksi samannimistä ravintolalaivaa.

Ravintolalaivat | Ravintolalaivamajland

Esimerkiksi Ravintolalaiva Wäiski on kiinni Hakaniemenrannassa Helsingissä, ja se on Helsingin ainoa ympäri vuoden auki oleva ravintolalaiva. Yli sata vuotta vanhasta, nelikerroksisesta höyrylaivasta saa ruokaa ja juomaa merellisessä tunnelmassa. Kesäisin laivalla on peräti 600 asiakaspaikkaa.

CALENDAR – ♥Helsinki Burlesque♥

2017-2018 Helsinki Burlesque Productions 24.-25.11. Burlesque Xmas Xtravaganza, Kulttuuriareena Gloria. 7.12. Pirates Pleasures, Ravintolalaiva Wäiski

Ravintolalaiva Wäiski – Ravintolat – Hakaniemenranta 11

Ensimmäinen Ravintolalaiva Wäiski pääsi joskus 1998 otsikoihin sillä, että meni ja upposi Hakaniemenrantaan. Syyksi uppoamiselle kerrottiin pilssiin kertyneen veden aiheuttama paino. Hyvä saavutus Hakaniemen rantaan ankkuroidulta paatilta.

3.5/5(9)