rautaromun kilohinta

Metalliromun hinta | Kuparin, messingin ym. ostohinnat

Katso metalliromun hinta- ja ostotiedot Lapin Metallikierrätys Oy:n sivuilta. Toimipaikkamme on Rovaniemi. Lue palveluistamme lisää ja ota yhteyttä!

Romuraudan hinta? – Hintavertailut – Suomi24 Keskustelut

Ostaako romuäijät kromia ? ja paljos sen kilohinta olis ? Kommentoi. 0. Ilmianna. Jaa. 1 VASTAUS: romuksi 22.3.2012 15:06. Ilmeisesti romumetalleilla on erilaisia lajikkeita, kapeat paksut yms. Osaako joku kertoa mitä nämä ovat ja mitä niistä maksetaan? Erityisesti kiinnostaisi kuinka lajitellaan ja mitkä on nimet kullekin tyypille.

Romukeskus Oy | Romukeskus Oy romuliikkeiden …

Romukeskus Oy romuliikkeiden omistama tukkuliike joka toimii liikkeiden osto, myynti ja markkinointi organisaationa.

Romuraudan hinta nyt? – Sivu 3 – Masinistit.com

Kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta järjen käyttäminen on sallittua! Asiattomat viestit poistetaan kyselemättä. Uskonnoista, etnisistä kysymyksistä, petoeläinkysymyksistä ja politiikasta keskusteleminen jätetään muille foorumeille.

Ostamme metallia ja romua | Toimita metalliromu meille

Romuautoille annamme romutustodistuksen ja lisäksi poistamme ne markkinoilta. Noudamme rautaromun asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana tai vastaanotamme romun paikan päälle tuotuna.

Romuraudan kilohinta – kuukuna.net

RE: Romuraudan kilohinta Lähettäjä: kitsas Lauantaina 16.4. 2005 klo 22:45:11 Message: Ite oon pitäny omilla romuilla 60-70 euroa per kilo. Pitäs olla kohtuullinen pyyntö. Tuutko ostoksille? RE: Romuraudan kilohinta Lähettäjä: Jari Lauantaina 16.4. 2005 klo 22:51:42 Message: Viime keväänä oli 65-70 euroa tonni, kun kuljetti itse Stenalle.

metalli ostohinnat, akkujen osto hinta, akku ostohinnat

metalli ostohinnat, akkujen osto hinta, akku ostohinnat, ostu akku, metalliromu osto, metalliromu ostohinta, autot ostu ostuhind, kulta osto ostuhind, tietokone osta ostuhinnat, ostaa puhelin ostohinnat, Suomi

Metalliromun hinta tällähetkellä. – Offipalsta.COM

Oct 04, 2013 · Metalliromun hinta tällähetkellä. Chit-Chat. Stena maksaa päivän hinnan mukaan, joka voi olla mitä vaan ja noutopäivänä sitten.

Niemen Romukauppa – metallinkierrätystä yli 60 vuoden

Niemen Romukauppa kierrättää metalliromut yli 60 vuoden kokemuksella. Lajittelemme metalliromun ja hoidamme sen jatkokäyttöön teollisuuden raaka-aineeksi.

Metallien hinnat | Stena Recycling

Tällä verkkosivustolla käytetään niin kutsuttuja evästeitä. Stena Metallin verkkosivujen tavanomaisen käytön yhteydessä kerättyjä ja tallennettuja tietoja käytetään varmistamaan verkkosivujen toimivuus ja parantamaan käyttäjäkokemuksia.