rantasipi laajavuori kylpylä

Kylpylä-hotelli Rantasipi Laajavuori – Jyväskylä, Finland

Markus Jokipaltio added a new photo — at Kylpylä-hotelli Rantasipi Laajavuori. · July 22 at 11:38 AM · Jyväskylä, Finland · Markus Jokipaltio added a new photo — at Kylpylä …

3.9/5(86)

Scandic Laajavuori | Hotellit Jyväskylä

Scandic Laajavuori -hotellissa Jyväskylässä keilataan 6-rataisessa hohtokeilahallissa.

Tietoa ja kokemuksia Rantasipi Laajavuoresta | Kylpylä.net

” Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori” on saanut pisteet 8,7 / 10. Se on 3 arvostelun tulos. Tässä on Kylpylä.netin luoma esittelysivu ”Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori”.

Kylpylä ja Day spa | Scandic Hotels

Scandic Laajavuori; Hotellit; Suomi; Jyväskylä; Scandic Laajavuori; Kylpylä ja Day spa; Kylpylä ja Day spa. Scandic Laajavuori -hotellin kylpylässä on helppo rentoutua. Erilaisten altaiden ja saunojen lisäksi voit nauttia Day Span hemmottelevista hoidoista.

Cumulus Resort Laajavuori, Jyväskylä

Cumulus Resort Laajavuori on monipuolinen, moderni ja luonnonläheinen kylpyläkeidas ja hotelli Jyväskylässä, vain 5 minuutin ajomatkan päässä keskustasta mutta metsän siimeksessä. Kylpy

Scandic Laajavuori | Hotel Jyväskylä | Scandic Hotels

The best outdoor trails in the city, such as skiing, biking and walking trails, are in immediate vicinity of the hotel, as is the popular Laajavuori ski and sports resort. The adventure park, open during the summer, is a great place for fun activities.

Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori – Hotels

Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori in Jyväskylä, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about what’s great and not so great in Jyväskylä and beyond.

3/51 Yelp review

Spa Hotelli Laajavuori Jyväskylä Kylpylä.info

Laajavuori kylpylä. Kylpylähotelli Laajavuori on vain muutaman minuutin matkan päässä Jyväskylän keskustasta. Rantasipi-ketjuun kuuluva hotelli palveluineen sopii mainiosti niin työmatkalle kuin vapaa-ajallekin. Hotellissa on 196 huonetta, joista sviittejä on 5 kpl.

Kaikki Suomen kylpylät – valitse oma hemmottelukohteesi

Rantasipi Laajavuori Luonnon keskellä mutta Jyväskylän kaupunkikeskustan tuntumassa sijaitseva Rantasipi Laajavuori tarjoaa hyvät puitteet kylpylä- ja kokousmatkoille. Liikuntamahdollisuuksistaan tunnettu Laajavuori laajeni kylpylähotelliksi ja uudistui hotellin, ravintoloiden ja kokoustilojen osalta vuonna 2008.

Rantasipi (hotelliketju) – Wikipedia

Hotelli Laajavuori Jyväskylässä toimi vuodet 1969–2017 Rantasipi-hotellina. Rantasipi oli suomalainen vuonna 1965 perustettu hotelliketju, joka viime vuosinaan kuului suomalaiseen Restel-konserniin. Ikaalinen (Ikaalisten kylpylä) Imatra,

Historiaa ·