puuseppä uusimaa

Puuseppä Marko Lindqvist

Täyden palvelun puusepänliike, myös puukiinteistöjen korjaukset. Palvelemme kuluttajia, suunnittelijoita ja rakennusliikeitä. Meiltä myös uniikit ja hienot lankkupöydät!

Keitä me olemme : Puuseppä Marko Lindqvist

Terhi, puuseppä Dainius, kirvesmies Puusepänliikkeemme historia puunkuoressa Yritystoimintamme käynnistyi vuonna 2002 Kellokoskella Ruukin vanhalla tehdasalueella.

Puuseppiä Helsinki.Taitohöylä oy.Keittiöt kaapistot

Valmistamme Taitohöylä verstaalla mittatilauskalusteita asiakkaan toiveiden mukaisesti.Asiakkatamme ovat yritykset ja yksityishenkilöt Pyydä tarjous jo tänään.

Puuseppiä ja puutöitä Porvoossa – Itä-Uusimaa – …

Porvoo-Tämä hyvämaineinen puuseppä Porvoossa on ylpeä tarjoamastaan korkealaatuisesta työstä ja tarjoaa erinomaisen vastineen rahoillesi. Ullakon remontoimisesta asuinkäyttöön kattoparruista ja -säleistä ovenkarmehin ja mittatilaustyönä tehtyihin ikkunoihin ja kehyksiin tällä asiantuntevalla puusepällä on …

Puuseppä – Hyria koulutus

Koulutukset Hae yhteishaussa Koulutustarjonta Puuseppä Puusepän ammatissa korostuvat kädentaidot, luovuus ja huolellisuus sekä monipuolisuus ja usein asiakaslähtöisyys, esim. tilaustyössä puuseppä valmistaa …

Puuseppä Vantaa | Mittatilaustyöt puusta ammattitaidolla!

Puuseppä Vantaa – yksilölliset mittatilaustyöt puusta! Haapasaaren Puusepänliike Ky on Vantaalla toimiva puusepänliike, joka valmistaa asiakkailleen puusta mittatilaustyönä erilaiset kalusteet.

Puuseppä, taiteilija vai eläkeläinen? – lansi-uusimaa.fi

5 days ago · KARJALOHJA | – Äitini sanoi minulle, että Erkki, voisit nyt alkaa katselemaan töitä. Minä rippikouluikäisenä vastasin, että riittääkö jos vain katselen enkä tee, nauraen muistelee Erkki Lahtinen.

Palvelut – Puuseppä H.M.Rytinki

Palvelut: Keittiöt Vanhojen keittiöiden entisöinti ja kunnostus Huonekalut mittatilaustyönä Julkitilojen kalusteet Toteutamme yksilölliset ja vaativat puusepän sisustustyöt asiakkaan toiveiden mukaisesti. Otamme […]

Puusepänliike Nurmijärvi | Mittatilaustuotteet

Puuseppä Kauko Ranta suunnittelee ja valmistaa mittatilauskalusteita yli 30 vuoden kokemuksella. Kerapuu Oy valmistaa kalusteita mittatilaustyönä pääosin melamiinista, …

Puuseppä Nummela | Mittatilaushuonekalut Helsingin …

Olen puuseppä Markus Königsdorf. Niin työssäni kuin muutoinkin minua motivoi rakkaus puuhun ja sen muotoon. Intohimoni on valmistaa yksilöllisiä, erityisiä ja arvokkaita huonekaluja, joista voi nauttia pitkään.