praha lennot ja hotelli

Praha | Kaupunkilomat ja -matkat, lennot ja hotellit

Praha on yksi Euroopan suosituimmista pääkaupungeista, eikä ihme, sillä kaupungissa on todella paljon nähtävää ja koettavaa. Prahan tunnetuimpia paikkoja on 1300-luvulta peräisin oleva kaunis Kaarlensilta, joka on 520 metriä pitkä. Päivisin ja iltaisin sillalla on katumuusikoita, miimikkoja, kauppiaita ja luonnollisesti turisteja.

Praha – Lennot ja hotelli -matkat kauniiseen Prahaan | …

Praha on viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana kehittynyt kauniiksi kaupungiksi, jossa on loistelias renesanssipalatsi ja huolellisesti kunnostettuja keskiaikaisia rakennuksia. Prahasta on tullut myös dynaaminen suurkaupunki, jossa kohtaavat viimeisimmät ekotrendit, vaihtoehtoistaide, musiikki ja niin perinteisten- kuin …

Praha – Matkat Prahaan – Aurinkomatkat

Lennot Prahaan kestävät vain pari tuntia suuntaansa, joten viikonloppulomalla Tsekin pääkaupungissa ehtii vaikka mitä. Prahan matkalla kuljeksitaan Vanhankaupungin kujilla ja pujahdetaan pivniceen eli oluthuoneeseen siemaisemaan paikallista maltaista juomaa.

Halvat lomamatkat Prahaan 2018 – Varaa hotelli ja lento

Praha – Lennot ja hotelli. Kaikki matkailijat ovat erilaisia, ja siksi ebookers luo juuri sinulle ihanteellisen reissun. Lennoista majoitukseen ja autonvuokrauksesta erikoisretkiin – Praha odottaa jo sinua. Varaamalla lennot ja majoituksen yhdessä voit säästää jopa 10 %.

Praha Lento + hotelli, lennot ja hotelli, majoitus

Lennot + hotelli Suunnitteletko omatoimimatkaa? Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme. Matkan varaus on helppoa.

Praha – matkat, lennot ja hotellit – Supersaver

Varaa lennot ja hotelli yhdessä niin saat hyvää alennusta matkan hinnasta. Mitä vielä odotat? Varaa ihana pakettimatka aurinkoon, tai varaa viikonloppumatkasi nyt.

Lennot Prahaan, Tshekki 101,00 € – Poptravel.fi lentojen

+ lento+ hotelli ; Lentojen hintavertailu Lennot Praha, Tshekki. Norwegianilla on hieno tarjous tällä hetkellä Prahaan – halvimmillaan Savuiset krouvit – hospodat kutsuvat siemailemaan Pilsneriä ja Budweiseria. Vaikka Praha on olutkaupunki, kannattaa maistaa myös maineikasta absinttia, jota saat mm. Vinohyhradyan alueen Zluta pumpa

Lennot Praha, Halvat lennot Helsinki – Praha | Finnair

Jun 10, 2015 · Satumainen Praha on kuin elävä ulkoilmamuseo, jossa eri rakennustyylit kilpailevat komeudellaan. Näkymä Kaarlen sillalta Vltava-joelle ja yli punaisten tiilikattojen kuuluu Euroopan kauneimpiin. Prahan linna on maailman suurin keskiaikainen linnoitus, ja Pyhän Vituksen katedraali sekä Týnin kirkko edustavat goottilaista tyyliä hienoimmillaan.