polar loop jälleenmyyjät

Mistä ostaa | Polar Suomi

Kun klikkaat Tilaa-painiketta, suostut samalla vastaanottamaan sähköpostia Polarilta ja vahvistat lukeneesi tietosuojakäytäntömme

Huolto | Polar Suomi

Jälleenmyyjät ja valtuutetut huoltopisteet Käytättehän jälleenmyyjillemme tarkoitettua huollon rekisteröintipalvelua. Mikäli teillä ei vielä ole palvelun käyttöön tarvittavia käyttäjätunnuksia, ne saa rekisteröitymällä täällä .

Polar Loop 2 aktiivisuusranneke, musta

Polar Loop 2 opastaa ja antaa palautetta aktiivisuudestasi. Se pitää kirjaa kävelemistäsi askelmääristä ja polttamistasi kaloreista. Ranneke välittää ilmoitukset saapuvista puheluista, viesteistä ja kalenterimerkinnöistä. Rannekkeen keräämä aktiivisuusdata voidaan synkronoida Apple Health ja Google Fit -sovellusten kanssa.

4/4(40)

Älykäs ja kaunis hyvinvointiranneke | Polar Loop Crystal

Ainutlaatuisen Polar-teknologian ansiosta Polar Loop Crystal voi seurata päivittäistä aktiivisuuttasi viidellä eri intensiteettitasolla, jotka ovat lepo ja istuminen sekä matala, keskitasoinen ja korkea intensiteetti.

Polar – Urheilukellot ja aktiivisuusmittarit – Gigantti

Polar on ollut suunnannäyttäjä sykkeenmittauksessa jo yli 40 vuoden ajan, ja palkitut tuotteet ovat asiakkaiden ykkösvalinta ympäri maailman. Polarin valikoimassa on runsaasti urheilukelloja, aktiivisuusrannekkeita ja sykemittareita – löydät tarpeisiisi sopivan laitteen, olitpa sitten aloittelija tai ammattilaisurheilija.

Polarilta tulee kristalleilla koristeltu

Polar julkaisee Polar Loop Crystal -aktiivisuusrannekkeen, joka on suunniteltu yhteistyössä Swarovskin kanssa. Loop Crystal on koristeltu 30:llä Swarovski-kristallilla ja siinä on kuvioitu valkoinen silikoniranneke. Loop Crystal on tarkoitettu muodista kiinnostuneille naisille.

Tuotetuki | Polar.com

Polar Loop 2; Polar Loop; V650; H10 -sykesensori; A300; Polar Beat; Polar Flow app; Polar Team Pro; Polar Team Pro shirt; Polar Team app; Polar Club; Polar GoFit; Open AccessLink; Tuki- ja korjauspalveluja on saatavilla pudotusvalikon tuotteille. Jos tuotteesi ei ole listalla, sen tuki on lopetettu.

Polar A360 aktiivisuusmittari vai sykemittari | Arctic

Otetaan ensimmäiseksi käsittelyyn Polar A360 -aktiivisuusmittari. Polar Loop toi aktiivisuusrannekkeet suuren yleisön tietoisuuteen. Tarkoitus oli vaivattomalla tavalla seurata käyttäjän aktiivisuuta: ranneke ranteeseen ja data kerääntyy automaattisesti, ilman painalluksia.