pojan kuolema

Pojan kuolema ei jätä rauhaan – Kulttuuri – Turun Sanomat

Pojan kuolema on osa isän surutyötä. Kirjoittaminen auttaa usein jäsentämään tuntojaan, helpottaa pahaa oloa, lievittää tuskaa. Kirjoittaminen auttaa usein jäsentämään tuntojaan, helpottaa pahaa oloa, lievittää tuskaa.

Kirsin kirjanurkka: Veikko Huovinen: Pojan kuolema

Veikko Huovinen: Pojan kuolema Lokakuun 16. päivänä vuonna 2005 Veikko Huovisen poika, 41-vuotias Pekka Huovinen hukuttautui perheen kesämökin rantaan Kiantajärvellä. Tapahtuma oli vanhemmille ja muille läheisille järkytys, mutta ei täydellinen yllätys.

Pojan kuolema by Veikko Huovinen – goodreads.com

Pojan kuolema käsittelee Huovisen pojan, Pekan, itsemurhaa. Pekka tappoi itsensä nelikymppisenä. Kirjassa seurataan tapahtumia Pekan lapsuudesta aina hautajaisten jälkeiseen aikaan. Kirjailija tekee samalla tiliä surutyöstään, itsestään, roolistaan isänä, kasvattajana, kirjailijana, aviomiehenä jne.

4/5(6)

Sallan lukupäiväkirja: Veikko Huovinen: Pojan kuolema

Veikko Huovinen: Pojan kuolema Sain Veikko Huovisen vasta ilmestyneen Pojan kuoleman postitse isältäni, joka tavalliseen tapaansa oli ostanut ja lukenut uusimman Huovisen heti ilmestymispäivänä.

Pojan kuolema aloitti uuden ajanlaskun | urjalansanomat.fi

Pojan kuolema aloitti isän elämässä uuden ajanlaskun: on aika ennen Tanelin kuolemaa ja aika sen jälkeen. Poika elää isän ajatuksissa kaiken aikaa ja Taneli on voimakkaasti läsnä myös Pirhosten kotona.

Juha Sipilä Tuomo-poikansa kuolemasta: ”Olisiko …

– Pojan poismeno on ollut kova paikka. Pikkuisen jännitin ja pelkäsin töihin palaamista ja ihmisten kohtaamista. Olen yllättynyt siitä, miten hyvin olen jaksanut. – Palanen sydämestä on poissa, mutta kyllä mä työni pystyn hoitamaan.

Pojan kuolema – Wikipedia

Pojan kuolema on Veikko Huovisen vuonna 2007 ilmestynyt kirja, jonka aiheena on oman pojan masennus ja itsemurha. Lähteet Aiheesta muualla. Jorma

Kieli: suomi

Keijo Minervan syöpätaistelu ja pojan kuolema | Apu

Pojan kuoleman aiheuttanut suru ja pitkäaikainen stressi aiheuttivat sydäninfarktin. Sepelvaltimossa oli repeämä, joka oli kerännyt suonen sisään kuonaa. Leikkauksessa tehtiin pallolaajennus, ja asennettiin suoneen stentti.

SIPILÄN POJAN KUOLINSYY – keskustelu.suomi24.fi

Juha Sipilä avautuu poikansa traagisesta kuolemasta: ”Tuomon kuolema herättää kysymyksiä” Hän oli perusterve, 22-vuotias mies, joka eli täysillä ja seurusteli vakavalla mielellä tyttöystävänsä Iinan kanssa, kirja kuvailee.

Minna-Maaria Sipilä kertoo sivustolla poikansa …

Sipilöiden pojan kuolema tuli täysin yllättäen. – Tuomolle tehtiin päiväkirurginen leikkaus, johon ei pitänyt sisältyä sen kummempia riskejä, kirjoittaa Minna – Maaria Sipilä . – Kun halasin häntä osaston ovella, en …