piirto ohjelma mac

Ohjelmat Macintoshille – ilmaisohjelmat.fi

Ulkoasultaan siisti kaavio-ohjelma, joka kompuroi paikoin käytettävyyden kanssa, mutta automaattinen kaavion asettelu paikkaa tilannetta.

Hopeinen Omena • ilmainen piirto-ohjelma?

Apr 08, 2008 · ilmainen piirto-ohjelma? Keskustelua ohjelmista ja Mac App Storesta. 4 viestiä • Sivu 1/1. ilmainen piirto-ohjelma? » werre 24.9.2008 klo 14.51 . Onko kuvien rustailuun macille mitään hyvää ilmaista softaa? GIMP on aivan hirveä käyttää macillä ja warekakkaan ei viitsi koskea.

Hopeinen Omena • Millä ohjelmalla talon pohjapiirrustus Dec 01, 2013
Hopeinen Omena • Hakusessa piirto-ohjelma lapselle Jun 10, 2004

See more results

Suomenkieliset ohjelmat – ilmaisohjelmat.fi

Ammattimainen maalaus- ja piirto-ohjelma pursuaa erinomaisia ominaisuuksia ja tarjoaa käytönnössä loputtomasti säätövaraa.

Mac OS X -ohjelmat – iPortal – Google Sites

iCal: Mac OS:n mukana tuleva kalenteri ohjelma, joka synkronoituu näppärästi eri laitteiden kanssa. (Suosittelen) (Suosittelen) Osoitekirja: Mac OS:n mukana tuleva osoitekirja joka synkronoituu esimerkiksi kännyköiden kanssa.

Lataa Dia Diagram Editor v0.97.2 (ilmainen ohjelma / …

Dia Diagram Editor on suosittu yleishyödyllinen piirto-ohjelma Windowsille, Mac OS X:lle ja Linuxille. Dia tukee yli kolmeakymmentä eri kaaviotyyppiä, kuten vuokaavioita, …

Applesta puuttuvia ja siihen kuuluvia ohjelmia

Ohjelma on ilmainen, mitä sopii vain ihmetellä Mac-maailmassa. Edes windowsin puolella ei ole tarjolla tällaisia herkkupaloja – ainakaan ilmaiseksi. Itse olen kuitenkin luopunut tästä ohjelmasta, koska Bluefish on minusta henkilökohtaisesti paljon parempi ja selkeämpi ohjelma, mutta saattaa olla, että nämä ovat lopultakin pelkkiä makuasioita.

Pieni Mac OS X -ohjelmaopas | Verteksi

FFmpeg on ohjelma audion ja videon nauhoittamiseen, muuntamiseen ja streamaamiseen. Sillä onnistuu muun muassa yle-dl:llä ladattujen flv-tiedostoista äänen irroittaminen mp3-muotoon. (Mac OS X:n mukana) Grafiikka, piirto. Gimp.app Hieman omalaatuisella käyttöliittymällä varustettu kattava kuvankäsittelyohjelma, joka hallitsee

AutoCAD LT | 2D-suunnittelu- ja -piirto-ohjelmisto | …

AutoCAD LT -2D-suunnitteluohjelmistolla voit luoda, jakaa ja dokumentoida 2D-piirustuksia DWG-muodossa ja muissa tiedostomuodoissa.

Vapaan lähdekoodin piirto-ohjelma lapsille – Tux Paint

Tux Paintia voi käyttää useilla eri käyttöjärjestelmillä: Windowsin kaikki versiot (myös kämmentietokoneet), Mac OS X 10.3 ja uudemmat, Linux, BeOS ja Haiku, FreeBSD ja NetBSD. Se toimii hyvin myös vanhemmissa, hitaammissa järjestelmissä, kuten myös kevyissä asiakaspäätteissä kuten esimerkiksi LTSP:ssä, Citrix®:ssä ja Windows …

Piirustusohjelmat – download.fi

Paint.NET on kuvien ja valokuvien käsittelyyn suunniteltu ohjelma, joka sisältää useita hyviä ominaisuuksia. real player picasa mac os pdf internet explorer radeon ajurit