pieni lavuaari

Pesualtaat – Lavuaari kylpyhuoneeseen netistä | Netrauta.fi

Oli etsinnässä sitten pieni pyöreä lavuaari tai kookkaampi kylpyhuoneen allas, löydät meiltä varmasti oman suosikkisi. Tutustu laatumerkkien tuotteisiin ja runsaaseen malli- …

Pieni lavuaari, koti – Ilmoitusopas.fi

Siistikuntoinen pieni lavuaari 50 cm (leveys) x 35 cm (syvyys). Seinäkiinnikkeet kuuluu mukaan. Seinäkiinnikkeet kuuluu mukaan. Kylpyhuoneen peili cello logos 410.

Pesualtaat eli lavuaarit | Taloon.com

Saniteettitiloissa ja kodinhoitohuoneessa on myös tärkeää ottaa huomioon altaan malli. Syvyydeltään liian pieni allas hankaloittaa käsien- ja kasvojen pesua, vaikka se vie vähemmän tilaa, varsinkin jos WC-tila on pieni. Kodinhoitohuoneessa altaan on sovelluttava hyvin myös pyykinpesuun, etenkin lapsiperheissä, joissa pyykkiä tulee …

Pesuallas – Pesualtaat – IKEA

Tyylikäs pesuallas miellyttää silmää. Valikoimastamme löydät pesualtaat ja pesuallashanat. Valitse vaikka tyylikäs malja-allas. Tutustu!

Pesualtaat | bauhaus.fi

Pesualtaat moneen eri käyttöön, kuten WC-tiloihin, kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen, ja edulliseen hintaan! Tutustu myös nettivalikoimaan.

Pienet pesualtaat – Pieni wc-lavuaari netistä | Netrauta.fi

Pieneen vessaan tarvitaan pieni pesuallas. Netraudasta löydät mahtavat lavuaarit pieneenkin tilaan. Tutustu valikoimaan ja tilaa edullisesti!

Pesualtaat | Gustavberg

Pieni helposti puhdistettava pesuallas, joka sopii ahtaisiin tiloihin. Saatavilla varustettuna hana-aukoilla joko oikealla tai vasemmalla.

Kuka näitä lavuaareja oikein suunnittelee? Liisa Marsion

Kuka näitä lavuaareja oikein suunnittelee? Liisa Marsion upouuden kodin allas on niin pieni, ettei edes käsien peseminen onnistu Miksi uudiskotiin on asennettu niin pienet lavuaarit, että vesi roiskuu ympäriinsä, ihmetteli pariskunta Espoosta. Kysyimme, miksi asuntoihin suunnitellaan epäkäytännöllisiä kylpyhuonekalusteita.

Pesualtaat – IDO kylpyhuone

Oletko sisustamassa tai remontoimassa kylpyhuonetta? Tutustu kotimaisen IDOn inspiroiviin tuotteisiin, joiden ansiosta sisustat kylpyhuoneen sen …

Pieni uusi lavuaari allaskaapilla, Mikkeli – tori.fi

Pieni lavuaari pieneen ja kapeeseen WC tilaan ym.Sopii hyvin esim. asuntoautoon myös.