parturi kampaamo joensuu

Parturi-kampaamo Paananen – Joensuu

Parturi-kampaamo Paananen on toiminut Siltakadulla samassa osoitteessa jo vuodesta 1967 lähtien. Sijaintimme on hyvin lähellä yliopistoa ja muitakin opinahjoja, joten palvelumme ovatkin hyvin suosittuja opiskelijoiden keskuudessa.

Parturi-kampaamo Prisma Joensuu | S-Parturikampaamot

Parturi-kampaamo Prisma Joensuu. Ajanvaraus > Parturi-kampaamo Prisma Joensuu; S-Kauneus Prisma Joensuu

Location: Voimatie 2, Joensuu, 80100

Parturi-Kampaamo Maret – pkmaret.com

Olemme vuosien varrella olleet mukana monissa projekteissa ja tapahtumissa, mm. Miss Joensuu-kisat, Neljät häät- ja Satuhäät-ohjelmat, Mielensäpahoittajan miniä-produktio (Joensuu/Outokumpu/Kuopio).

S-Parturikampaamot

S-parturi-kampaamo Prisman vuoronumerojärjestelmä on nykyaikaistunut Uuden järjestelmän myötä vuoronumeron edistymistä/ arvioitua jonotusaikaa voi seurata mobiilissa tai omalta tietokoneeltaan.

Tervetuloa! – Parturi-kampaamo Unelmasalonki Joensuu

Unelmasalonki on parturi-kampaamo Joensuun Niinivaaralla. Voit varata aikasi nettiajanvarauksella tai numerosta 050-4088350.

Parturi-kampaamo Joensuu | Hairlekiinissa …

Parturi-kampaamo | Joensuu Hairlekiini Joensuu on kauppakeskus Metropolissa palveleva, koko perheen parturi-kampaamo. Joensuu on 76 000 asukkaan elämäniloinen kaupunki Pohjois-Karjalassa Pielisjoen suulla, kuvankauniina välkähtelevän Saimaan Pyhäselän pohjoisrannalla.

Etusivu – Parturi Kampaamo Kultakutri Joensuu

Kultakutri on parturi-kampaamo Joensuussa. Kultakutrista saat parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla. Tiloissamme toimii myös kynsiteknikko Pauliina Salmi. Puh. 050 3253243.

Parturi-Kampaamo Team

Parturi-Kampaamo Team on ammattitaitoinen ja palveluhenkinen yritys Joensuussa.

Parturi-kampaamo Joensuu – Löydä oikeat yhteystiedot

Parturi-kampaamo Joensuu. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.fistä.

Parturi-kampaamo & kauneushoitola Visio4 | Joensuu

Visio4:ssä sinua palvelee neljä ystävystä, huippuosaajaa yli 20 vuoden ammattitaidolla jotka rakastavat työtään ja kouluttautuvat mahdollisimman paljon, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Meille on tärkeää palvella sinua yksilöllisesti, juuri sinun persoonallisuutesi huomioiden. Inspiroidumme väreistä, muodista, ympärillämme olevasta elämästä, …