naantali bussi

Naantali : Joukkoliikenne

N13 Haapala–Naantali (koulujen loma-aikoina) Velkualle ja Livonsaareen liikennöi lisäksi Askaisten ja Raision kautta Vainion Liikenne, jonka aikataulut löytyvät sivuilta www.matkahuolto.fi tai www.matka.fi tai www.vainionliikenne.fi

Naantali : Liikenneyhteydet

Naantali etusivu Siirry sivun sisältöön Saavutettavuus ja pikavalintanäppäimet. Vaihda sivuston tyyliä tai kieltä

Ajo-ohje, kulkuyhteydet ja paikoitus – Naantali Spa

Osoite: Matkailijantie 2, 21100 Naantali. Helsingin ja Tampereen suunnasta: Aja Turkuun/Naantaliin päin, Turun voi kiertää ohitustien kautta. Kun saavut Naantalin seudulle, seuraa viitoitusta Naantalin Kylpylään. Porin suunnasta: Aja Turkuun/Naantaliin päin, Raisiossa käännyt Naantalin tielle.

Kuinka päästä kohteeseen Naantali paikassa Turku

Moovit auttaa sinua löytämään parhaat reitit määränpäähän Naantali julkisia kulkuvälineitä käyttämällä ja antaa sinulle askel askeleelta reittiohjeet päivitetyillä Bussi aikatauluilla kaupungissa Turku.

Onnibus.com – NOPEA HALPA LUOTETTAVA. Suomi – …

Osta liput verkkokaupasta alk. 1€ – Hyödynnä lukuisat tarjouksemme. Matkusta halvalla nopeasti ja luotettavasti. Bussimatkat – Suomi. Tervetuloa kyytiin!

Kuinka päästä kohteeseen Muumibussi paikassa Naantali

Tarkastele yksityiskohtaisia reittejä kartalla, näe bussi- ja juna-aikatalut, saapumisajat, ja palveluhälytykset, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset määränpäähän Muumibussi.

Home | Föli

Demand responsive transport experiment starts in Lieto and Naantali via a mobile app. 29.05.2018 10:44. Participate in the planning of the line network for 2020! 21.05.2018 12:18. Föli’s water bus service begins operation on 21 May – …

Onniflyer | Kätevästi Helsinki-Vantaan Lentokentälle

Kiitos kaikille matkustajillemme! Liikennöinti Turusta Helsinki-Vantaan lentokentälle on päättynyt 27.2. Onniflyer reitin F10 liikennöinti Naantalista Turun, Salon ja Raision kautta Helsinki-Vantaan lentokentälle on päättynyt 27.2.

Naantalin Satama

Naantalin Satama Oy. Satamatie 13 FI-21100 Naantali Finland. y-tunnus 2644726-5. Rekisteriselosteet ja evästeiden käyttö. Satamavalvonta / Port service 24 h

Muumimaailma – Etusivu

Muumimaailma on auki joka päivä koko kesän! Muumimaailma on oodi sadulle ja tribuutti Tove Janssonin mielikuvitukselle. Lastenkulttuurin klassikko toimii Naantalissa, siellä missä Saaristomeri ja vanha puutalokaupunki kohtaavat.