mitä tehdä lontoossa

Lontoon nähtävyydet: Top 10 parhaimmat kohteet

Mitä tehdä Lontoossa, jos haluat nähdä taidetta? Taiteen ystäville Lontoossa löytyy runsaasti nähtävää , mutta nämä kaksi upeaa museota ovat aivan must. National Galleryn taidemuseo sivuilta löytyy vinkkejä siihen, mitkä 30 maalausta kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa.

Mitä nähdä Lontoossa – mitä vierailla Lontoossa | …

Mitä nähdä Lontoossa, Mitä käydä: Piccadilly Circus Mitä nähdä Lontoossa: Soho. Soho Jo kauan on tunnettu punaisten lyhtyjen Lontoon. Alue on nyt suosituin paikka London yöelämä, vaikka on vielä joitakin seksikaupat hajallaan, jonka minä annan mausteinen ja iloinen ilmapiiri Soho.

Lontoo pintaa syvemmältä – mitä tehdä Lontoossa?

Lontoossa on useita yleisölle auki olevia kaupunkimaatiloja, joissa voi kokea palasen maaseutua keskellä asvalttiviidakkoa ja nauttia samalla omintakeisesta ohjelmasta. Esimerkiksi Spitalfieldsin markkina-alueen lähellä oleva maatila Spitalfields City Farm järjestää vuosittain kuuluisan Boat Race -soutukilpailun yhteydessä vuohien …

Lontoo – Info

Tarjolla on lähes mitä tahansa. Tavarataloissa viihtyvät voivat ostaa Harrodsilta norsun. Lontoossa on mielenkiintoisia katumarkkinoita, tavarataloja ja ostosalueita, joilla jokaiselta voi tehdä omanlaisiaan löytöjä.

Viikonloppu Lontoossa – 5 vinkkiä – Adalmina’s …

Viikonloppu Lontoossa – 5 vinkkiä Yksi legendaarisimpia asioita, mitä Lontoossa voi tehdä, on poiketa vanhaan yläluokkaiseen tyyliin iltapäiväteellä. Eikä missä tahansa paikassa, vaan Lontoon upeimmissa teesaleissa.

Mitä tehdä Miamissa? Tai siis – näin me vietimme …

Siinä missä Suomessa hengaillaan korvapuustien kera kahviloissa, tai Lontoossa pubeissa – toimii Miamissa auto selvästi merkittävänä virallisena kohtaamispaikkana. Autolla ajaminen Floridan suoria teitä pitkin on helppoa kuin heinänteko – niin helppoa, että jopa minä pärjäisin liikenteessä.

Mitä Lontoossa pitää varoa? | Tripsteri

Lontoossa kannattaa varoa liikennettä ja varkaita, mutta moni miettii uskaltaako Lontooseen matkustaa terrori-iskujen jälkimainingeissa.

Lontoossa lasten kanssa; mitä kaupunki tarjoaa …

Lasten kanssa Lontoossa. Tällä sivulla esittelemme muutaman vierailukohteen lapsiperheille. Puistot. Lontoon puistot ovat poikkeuksellisia ja hyviä vierailukohteita ympäri vuoden. Parhaimmillaan ne ovat maalis-lokakuussa, ja tätä pidetäänkin kaupungissa kesäaikana.

Lontoo on tekemistä täynnä – pienimatkaopas.com

Missä ovat Lontoon parhaat ostospaikat ja mitä sieltä kannattaisi ostaa? Mitkä ovat kauppojen aukioloajat? Mistä saa elintarvikkeita ja millainen on hintataso? shoppailualueet ja hintataso. Tapahtumat, yö- ja kulttuurielämä. Minkälaisia tapahtumia Lontoossa järjestetään ja missä niitä pidetään? Miten lippuja voi hankkia

Budjettimatkailu: Mitä Lontoossa voi tehdä 10 punnalla

Kaupunkipyörät, eli lontoolaisten tuntemat Boris Biket (nimetty pormestari Boris Johnsonin mukaan), ovat mitä mainioin tapa liikkua Lontoossa. Ne ovat ilmaisia ensimmäisten 30 minuutin osalta, ja maksavat sen jälkeen 2£ jokaiselta puolelta tunnilta.