matkat budapest

Budapest | Kaupunkilomat ja -matkat, lennot ja hotellit

Budapest on mielenkiintoinen risteyskohta idän ja lännen välissä, mikä näkyy myös ravintolatarjonnassa. Useissa ravintoloissa on kansainvälinen keittiö, mutta kannattaa ehdottomasti maistella myös paikallisia erikoisuuksia, kuten unkarilaista gulassia ja juoda sen seurana unkarilaista valkoviiniä, Tokajia.

Budapest – Matkat Budapestiin – Aurinkomatkat

Budapest on unohtumaton kaupunki viettää kaupunkiloma. Budapestin sillat vievät Tonavan yli yhdistäen kaksi aikoinaan itsenäistä kaupunkia. Budan puolella maisemaa hallitsee linnakukkula madjaarien pitkästä historiasta todistavine jyhkeine monumentteineen. Joen itärannalla Pest henkii Itävalta-Unkarin kaksoismonarkian …

Budapest matkat edullisesti – Budapestin kaupunkilomat

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi. Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Budapest: Lennot, hotellit, nähtävyydet – Rantapallon

Budapest on parhaimmillaan keväällä ja syksyllä Budapestissa on tyypillinen mannerilmasto. Kesät ovat kuumat ja talvella ollaan usein reilusti pakkasen puolella.

Budapest hurmaa jokaisen |Kaupunkilomat ja matkat

Tonavan rannoille levittäytyvä Budapest hurmaa jokaisen! Lähde viikonloppumatkalle Budapestiin kätevästi, meiltä löydät parhaat lento+hotellit-valmismatkat ja varaat ne helposti ja turvallisesti.

Budapest – lomat ja matkat | lomakuumetta.fi

Budapest – matkat ja lomat. Vertaile helposti eri matkatoimistojen hintoja ja löydä edullinen Budapestn lomamatka.

Budapest | Ikaalisten Matkatoimisto

Budapest. Budapest on yksi suosituimmista Euroopan kaupunkilomakohteista. Kaupunki sijaitsee kauniilla paikalla. Tonava virtaa kaupungin halki ja jakaa tämän metropolin kahtia, kumpuilevan Budaan ja alavaan Pestiin. Tonavan rantamaisema Budapestin kaupungissa on osa Unescon maailmanperintöä.

Halvat lomamatkat Budapestiin 2018 – Varaa hotelli ja …

Budapest – Matkat Uusiin ihmisiin tutustuminen on yksi hauskimmista asioista matkailussa. Tämän kaupungin alueella on noin 1 700 000 asukasta, joten mahdollisuuksia tuttavuuden tekemiseen paikallisten kanssa löytyy kyllä runsaasti.