matka mauritiukselle

Mauritius – Matkat valkoisten rantojen saarelle | TUI.fi

Talvella, parhaaseen huippusesonkiaikaan, lennämme Mauritiukselle modernilla ja hiljaisella Dreamlinerilla. Reittilentovaihtoehtoja …

8.2/10(1.3K)

Mauritius, Mauritius | Matkat Tjäreborgilta

Jos matkustat Mauritiukselle lasten kanssa, sinulle sopivia vaihtoehtoja ovat Family Comfort -hotellimme Le Canonnier ja Le Victoria, jotka sijaitsevat suoraan rannalla saaren pohjoisosassa. Niissä voit varata huoneen jopa viidelle henkilölle, ja hotellien viihtyisissä puutarhoissa lapsilla on paljon tilaa kirmailla ympäriinsä.

Matkat Mauritiukselle – Tee unelmistasi totta | …

Esimerkiksi ranta saattaa olla 100-200 metriä vaaleaa hiekkaa ja tämän jälkeen muuttua laavakiviseksi, mikä tuo Mauritiukselle luonnollisen charminsa. Useilla rannoilla on myös koralliriutta, johon voi tutustua snorklaillen.

Matkakertomus: Mauritius – Helin Matkat

Upea matka Mauritiukselle. Olimme Mauritiuksen matkalla 15.3.-27.3.2012. Ensin olimme viisi päivää saaren pohjoisosassa Hotelli Le Victoriassa ja sitten viisi päivää saaren eteläosassa Hotelli Shanti Mauricessa. (Asiakkaamme matkakertomus) Matka Pariisin kautta Mauritiukselle sujui jouhevasti.

Mauritius, Mauritiuksen matka | Kymenmatkat

Matka saarelle joutuu helposti, yhdellä koneenvaihdolla euroopassa. Aikaero Suomen aikaan nähden on talvella +2 tuntia ja kesällä +1 tunti. Saaren virallinen kieli on englanti, mutta ranskaa ja kreolia puhutaan myös saarella yleisesti.

Matka Mauritiuksen ympäri: Kolme päivää lähtöön!

Blogin tavoite on kertoa meidän työharjoittelusta Mauritiuksella, mutta eiköhän tänne jotain turhaakin saada postailtua 😀 ”Jaa minne olette menossa työharjoitteluun?” josta sitten nopealla vaihdolla matka jatkuu yötä myöten Mauritiukselle ja takaisin tullaan samaa reittiä huhtikuun puolenvälin kieppeillä. 3 kuukautta siis

Always walk beside you: Häämatka Mauritukselle

Lensimme Mauritiukselle Saksan kautta, mennessä vaihtokaupunkina oli München ja tullessa Frankfurt. Kokonaisuudessaan matkoihin meni aikaa vuorokauden verran: ensin Turusta Helsinkiin, sitten koneella Saksaan ja lyhyellä (liian lyhyellä, juoksuksi meni) vaihdolla Mauritiuksen koneeseen.

Mauritius hintoja – Helin Matkat

Mauritius hintaesimerkkejä. Mauritius on hyvin monipuolinen kohde ja täynnä mahdollisuuksia yhdistelmiin. Suosittelemme esimerkiksi kahden eri rannikon ja hotellin yhdistämistä, tai miksei kolmenkin.

Kokemuksia Mauritiukselta – onko maa sellainen …

Jos lähdet Mauritiukselle loputtomien paratiisirantojen kiilto silmissäsi, tulet todennäköisesti pettymään, ellei sitten valitsemasi majapaikka satu sijaitsemaan juuri oikealla aluella. Paratiisimaista rantamaisemaa siis löytyy, mutta ei ihan kaikkialta, ole siis tarkkana sen suhteen, minne matkallasi majoitut.

Mauritius – lennot, hotellit ja matkavinkit – Rantapallo.fi

Muita Mauritiukselle lentäviä yhtiöitä ovat British Airways, Emirates Airlines ja Condor. Välilaskulliset lennot Helsingistä Mauritiukselle maksavat noin 800–1500 euroa. Tarjolla on myös suoria lentoja, sillä Finnmatkat lentää Suomesta suoraan Mauritiukselle.