majoitus norja

Alta River Camping

Alta River Camping tarjoaa majoitusta mökeissä, huoneistoissa, huoneissa sekä leirintäpaikkoja matkailuautoille -vaunuille ja teltoille Alta-joen vierellä.

Majoitus | Norja

Norja kuitenkin eroaa esimerkiksi Isosta-Britanniasta ja Irlannista siinä, että sen hostellit kuuluvat lähinnä vain kahden ketjun omistukseen. Hostelling International ja VIP Backpackers.com omistavat yhteensä toistasataa kohdetta, jotka tarjoavat turvalliset ja puhtaat puitteet niin yksin seikkailevalle reppureissaajalle kuin lapsiperheelle. Peti …

Majoitus ja vuokra-asunnot Norja – Wimdu

Norja levittäytyy Pohjanmerestä, jossa se ulottuu lähelle Tanskaa ja Skotlantia, aina pohjoisen Jäämerelle, jossa naapurimaita ovat Suomi, Ruotsi ja Venäjä. Maa on luonnonystävän paratiisi, jossa patikointimahdollisuudet eivät heti lopu kesken.

7 hotellia kohteessa Vuoreija, Norja – Booking.com – …

Varaa netissä ja saat erinomaisia alennuksia hotelleista kohteessa Vuoreija, Norja. Hyvä saatavuus ja erinomaiset hinnat. Lue hotelliarviot ja valitse paras hotellitarjous matkallesi.

Norja | Majatalo Haltinmaa – kilpisjarvi.com

Täältä löydät tietoa majapaikoista, aktiviteeteista ja nähtävyyksistä Norjassa!

14 hotellia kohteessa Alattio, Norja. – booking.com

Varaa netissä ja saat erinomaisia alennuksia hotelleista kohteessa Alattio, Norja. Hyvä saatavuus ja erinomaiset hinnat. Lue hotelliarviot ja valitse paras hotellitarjous matkallesi.

Norja: Matkakertomus ja -opas

Äyrejä näkee vielä hintalapuissa, vaikka äyrikolikoiden käyttö onkin lopetettu. Norja ei ole euromaa eivätkä eurot siten siellä kelpaa. Visa-kortti käy Norjassa hyvin, nähtävästi …

majoitus pohjois-norjassa??? – Yleistä matkailusta

Pohjois-Norja on enimmäkseen sellasta tunturiylänköä, jossa ei ole ihan valtavia vuoria. Toki maisemat ovat näkemisen arvoisia, mutta itse ylittäisin suomen rajan kilpisjärven kohdalta ja lähtisin etenemään Norjaa etelään päin.

Skoganvarre Villmark AS – Majoitus

Majoitus Alueella on hyvät majoitusmahdollisuudet, mutta majoitus on syytä varata hyvissä ajoin aina ennakkoon. Sesonkiaikoina suurin osa tiloista on varattuna, joten varaamalla ajoissa varmistat lomasi onnistumisen.

Hotellit Norja | Scandic Hotels

Hotellit Norja Norjassa on poikkeuksellisen paljon erilaisia vierailukohteita – etelän Kristiansandista pohjoisen Nordkappiin. Voit kokea keskiyön auringon ja revontulet, kauniit vuonot ja upean luonnon sekä kaupungin sykkeen, gourmet-ravintolat ja festivaalit!