liian kova patja

Patja – Patjat, joustinpatjat ja vaahtomuovipatjat – IKEA

Oikeanlainen patja tarjoaa hyvät yöunet. Jokaisella meistä on omat mieltymyksensä nukkumisen suhteen ja patjalla on tässä tärkeä rooli. Tämän vuoksi on tärkeää valita patja, joka antaa nukkujalle parasta mahdollista tukea ja mukavuutta. Oikean patjan löytäminen riippuu paljon nukkujan yksilöllisistä tarpeista.

Patjat kantoon – kunnon sänky tekee voinnille ihmeitä

– Liian pehmeä patja saattaa tehdä sen, että selkäranka alkaa painua kaarelle. Se taas häiritsee nukahtamista ja nukkumista, Koistinen kertoo. – Liian kova patja saattaa taas aiheuttaa sen, että asento kääntyy vatsamakuuasennoksi, jolloin kaularankaan tulee kiertoa ja lannerankaan tulee yliojennusta.

Millainen on hyvä patja selälle? | Selkäkanava

Liian pehmeä patja voi kipeyttää selän. Jos sinulla on nukkumisvaikeuksia, kokeile nukkumista selälläsi siten, että polvien alla on pari tyynyä tai …

Liian kova patja, mitä oireita? | Keskustelu | Kaksplus

Mar 05, 2014 · Liian kova patja, mitä oireita? Viestiketju alueella ’Mitäs nyt? Aihe vapaa’ , aloittaja Kokemuksia?, 03.05.2014.

Paras sänky/patja selkävaivaiselle | Keskustelu | Kaksplus Mar 08, 2016
Liian kova pussijousitettu sänky | Keskustelu | Kaksplus Mar 07, 2013

See more results

Sänky- ja patjaopas – Kuinka valita oikeanlainen sänky ja

Voi kompensoida mikäli patjasi on liian kova tai pehmeä. Suojaa alla olevaa patjaa kosteudelta ja kulumiselta. Pidentää alla olevan patjan rakenteen kestävyyttä.

Yksinkertainen neuvo paljastaa, onko patjasi sopivan

3. Mikäli sängyn ja alaselän väliin jää huomattava rako, sänky on liian kova. Jos kämmenesi ei mahdu rakoon, sänky on liian pehmeä. 4. Sänky on liian kova myös silloin, jos kyljellesi käännyttyä tunnet painetta olkapäässäsi ja lonkassasi. Sängyn oikean pituuden testaat niin ikään sängyllä makaamalla.

Rosbed Oy » Ergonomia

Jos patja on liian kova, kohdistuu lantiolle ja olkapäille liian kova paine vyötärön jäädessä ilman riittävää tukea.

Hyvä patja takaa makoisat unet | Kauneus & Terveys

Liian pehmeä patja upottaa eikä tue kehoa tarpeeksi, vaan selkäranka vääntyy kaarelle. Patjan liiallinen pehmeys johtuu yleensä sen kulumisesta, mutta uusikin patja voi olla liian pehmeä. Liian kova patja taas ei tue vyötäröä tai ristiselkää lainkaan, kun lantio ja hartiat eivät pääse painumaan patjan sisään.

Jenkkisängyn ostajan opas | Jenkkisängyt

Huono patja, yleensä liian pehmeä, korostaa selän luontaisia ongelmia. Yleisesti ottaen hyvä jämäkämpi välipatja ja paksumpi sekä pintapehmeämpi tai kehon mukaan myötäilevämpi petauspatja, auttaa kehoa pysymään rennokkaampana sekä suorempana. Usein vääränlainen liian pehmeä patja rasittaa selkärankaa tukevia lihaksia.

Tempur patja | Keskustelu | Anna

Oct 12, 2009 · Kaikkein parhaaksi on kuitenkin osoittautunut futon-patja. Pari yötä meni, että sen ’kovuuteen’ tottui, mutta koskaan ei enää vaihdeta pois! Selkäkivuista ei ole tietoakaan ja nykyään ns. normipatjat tuntuu ihan liian löperöiltä. Tempur vaikutta periaatteessa samantyyppiseltä, eli ei ole kovin pehmeä.