lesvos kreikka

Lesvos – suorat lennot, hotellit ja äkkilähdöt | Matkavekka

Lesvos – rauhallisen kaunis lomasaari. Lesvoksen saari, toiselta nimeltään Lesbos, lepää pohjoisella Egeanmerellä, lähellä Turkin rannikkoa. Lesvos on yksi Kreikan aurinkoisimmista saaarista ja keskikesällä lämpötilat saattavat nousta korkeiksi. Onneksi saarta vilvoittavat useimmiten leppeät tuulet.

Lesbos (Kreikka) | Matkat Tjäreborgilta

Kreikka Lesboksen saarella vallitsee välimerellinen ilmasto, eli kesät ovat lämpimiä ja kuivia, talvet leutoja ja kosteita. Ilmastossa ei ole merkittäviä eroja eri puolilla saarta.

Lesvos, Kreikka | Napsu

Lesvos – Kaikki tarpeellinen tieto kohteesta. Löydä helposti mm. Lesvosissa sijaitsevat hotellit, lennot Lesvosiin sekä Lesvosin säätietoja, matkakuvia ja -kokemuksia.

Lesbos Kreikka sää. Ilmasto ja sää Lesbos 2018

Esittäminen korkeat ja matalat lämpötilat Lesbos sesonkien mukaan. Keskimääräinen lämpötila voisi auttaa sinua selvittää, milloin on paras aika matkustaa Lesbos. Päivä- ja lämpötilat Lesbos (Kreikka) joka on esitetty alla ovat keskimääräiset lämpötilat ja ne vaihtelevat hieman näiden arvojen ympärille.


Ylivoimaisesti lämpimimmät kuukaudet ovat: Heinäkuuta, Elokuu, Kesäkuuta, Lesbos.

Lämpötila-alue: 28℃ – 31℃.
Heinäkuuta on yleensä lämpimin kuukausi keskilämpötila 31℃.

Kylmin kuukausi on Helmikuuta lämpötilan 12℃ ja keskimääräisen 65 mm sademäärä.
Muut kylminä kuukausina ovat: Tammikuuta 12℃, Joulukuuta 13℃, Maaliskuu 14℃.

Elokuu Voit odottaa lämpötila vaihtelee välillä 20℃ yöllä ja 31℃ seuraavana päivänä.

Sinua odottavat lämmin päivä Syyskuuta Lesbos. Lämpötila on noin 27℃ päivä ja 16℃ yöllä.
Syyskuuta Voit odottaa lämpötila vaihtelee välillä 16℃ yöllä ja 27℃ seuraavana päivänä.

43 mm sateeseen kuuluu Lokakuu.

Kolmen kuukauden alin lämpötila yöllä ovat: Helmikuuta 5℃, Tammikuuta 6℃, Maaliskuu 6℃.

Tietojen perusteella vuotta: 1950-2018 varten Lesbos, on huomattava, että ero välillä yötä päivää lämpötila Lesbos on: päivä: 31℃, yö: 20℃.

Varmasti lämpimin vuosi oli 2015, joiden keskimääräinen lämpötila: 20℃.

Kylmin vuosi oli 1983, joiden keskimääräinen lämpötila: 15℃.

Voit nauttia lämpötila vettä välillä 21℃ ja 25℃ kuukautta: Kesäkuuta, Heinäkuuta, Elokuu, Syyskuuta, Lokakuuta.

Yleensä lämpimin vesi on Elokuu (25℃).

Lesbos – Wikipedia

Antiikin Lesbos ei ollut monien muiden Kreikan saarten tavoin yhden kaupunkivaltion alaisuudessa, vaan siellä merkittäviä kaupunkeja oli useita. Lesboslainen pentapolis muodostui sen viidestä suurimmasta kaupungista …

Vesialue: Egeanmeri

Lennot Lesvokselle, Mytilini 312 € – Poptravel.fi lentojen

Lesvos, Kreikka valuutta. Lesvos, Kreikan valuutta on euro eli sama kuin Suomessa. Se helpottaakin siltä osin matkustamista huomattavasti. Rahaa ei tarvitse vaihtaa eikä laskea valuuttakursseja pitkin päivää. Mytilini, Lesvos sää. Lesvoksen sää …

Molivos, Lesvos – varaa Matkavekasta

Lomakohteet, Kreikka, Lesvos, Molivos Alk. 599 € 809 € 7 yötä /hlö Hotelli Molivos I Lomakohteet, Kreikka, Lesvos, Molivos Alk. 699 € 899 € 7 yötä /hlö Hotelli Belvedere Lomakohteet, Kreikka, Lesvos, Molivos Näytä lisää

Petra, Lesvos – tunnelmallinen kreikkalaiskylä – PIENI

Itävallan heinäkuisen aktiiviviikon jälken kaivattiin kovasti lepoa. Suomeen saavuttuamme helleaalto oli juuri päättymäisillään ja Mette Mannosen kartalla alkoi näkyä sadepisaroita ja ukkosia. Pesimme pyykit, pakkasimme ne samantien uudelleen ja varasimme edullisen extempore-lähdön Kreikkaan. Tarjontaa oli heinäkuussa vähän vaisusti, kun moni oli …

373 hotellia saarella Lesvos, Kreikka. – booking.com

Etsi hotelleja netissä saarelta Lesvos, Kreikka. Hyvä saatavuus ja loistohinnat! Lue hotelliarviot ja valitse paras hotellitarjous matkallesi.

Lesbos, Lesvos | Kreikka.net

Olemme parhaillaan siirtämässä kreikka.nettiä uuteen serveriin, ja samalla uuteen ulkoasuun. Uusiutumisprosessi vie kuitenkin oman aikansa, joten pyydämme käyttäjiltämme kärsivällisyyttä kunnes kaikki saadaan paikoilleen.