lattian lakkaus

SOKEVA LATTIAN LAKKAUS – YouTube

Click to view on Bing1:08

Jul 03, 2014 · This feature is not available right now. Please try again later.

Author: Sokeva Oy -Pinnallisuuden ammattilainen

Puulattian lakkaus – tikkurila.fi

Lakatun lattian huolto Päivittäinen puhdistus, irtonaisen lian poisto; imurointi, harjaus tai pyyhintä. Hieman likaantuneet pinnat; nihkeäpuhdistus neutraalilla pesuaineella.

Puulattian lakkaus – YouTube

Click to view on Bing1:20

Sep 14, 2017 · Khi Đàn Ông Mang Bầu | Tập 10 Full: Trấn Thành Hương Giang điêu đứng khi các hotboy mẫu giáo phớt lờ – Duration: 59:59. VIVA Network 1,401,952 views. New

Author: Tikkurila Oyj

Parketin hionta, Lattiatyöt Helsinki, Espoo, Vantaa | JH

Parketin hionta ja lakkaus ammattitaidolla T:mi JH Anttila pääkaupunkiseudulla toimiva parketin hionta ja parketin lakkaustöihin erikoistunut yritys. Asiakkainamme on sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä Uudellamaalla.

Katso hinnat: lattian lakkaus, pinnoitus ja hiontatyöt

lattian hionta; lattian lakkaus, lattian pinnoitus ja; muut lattian kunnostustyöt. Lattian kunnostus, lakkaus ja hiontatöiden hinta. Tutustu toteutuneiden lattian pintakäsittelytöiden hintoihin Helsingin alueella. Tarkastele lattiatöiden hintoja Helsingin alueella ja arvioi oman lattiaremonttisi hintaa.

Parketin hionta ja lakkaus – JH Anttila

Lakkaus. Lakkaukset tehdään pääsääntöisesti telaamalla Pallmann, Loba ja Bona vesiohenteisilla parkettilakoilla. Lattia lakataan 3-4 kertaa (1 pohjalakka + 3 pintalakkaa). Lattian lakkaus telaamalla jättää lattian pintaan lakkaa n. 125 g/m²/telauskerta. Lakan kokonaismäärä valmiissa lattiassa on n.375/500 g/m² riippuen lakkauskerroista.

Lattian hionta Tampere | Lassen Lattiat

Lattian hionta ja asennus Tampereella ammattitaitolla. Toteutamme kaikkien puulattioiden asennukset ja hionnat – myös massiivipuulattioiden asennukset.

Puulattian hionta ja lakkaus – ffp

Mar 04, 2012 · Olisi edessä pieni urakka, noin 30-40 neliön lautalattian hionta. Lattia-ala on samaa tilaa, siis ei ole erillisä huoneita, mielessäni käväisi jos lattian hioisi lautashiomakoneella ja seinän varret pienemmällä käsihiomakoneella. Lattia on noin 2v vanha ja siinä on venelakka pinnassa ja tullaan myös lakkaamaan venelakalla.

Puulattia pysyy hyväkuntoisena huolloilla – Rakentaja.fi

Kaada lakkaa lattialle taka- tai sivuseinän viereen ja aloita lakkaus puunsuuntaisesti. Etene puun suuntaisesti liikuttaen lakkaa rauhallisesti saattamalla, vältä pyöriviä liikkeitä. Lakkaa koko alue yhtäjaksoisesti ja etene yhtä tai …

Parketin ja puulattian hionta, sävytys ja pintakäsittely

Lautalattian tai parketin hionta ja lakkaus: 25 Teen aluksi kanssasi ilmaisen lattian kuntokartoituksen. Sen pohjalta saat lopullisen tarjouksen ja tilatusta työstä tehdään aina kirjallinen sopimus. Työn valmistuttua tarjoan mahdollisuuden yhteiseen lopputarkastukseen.