laske etäisyys

Laske etäisyys

Laske etäisyydet maailmanlaajuisesti: suora linja, aikaero, reitinlaskenta, ajoaika, reittitiedot. Autolla, junalla, laivalla tai lentokoneella.

Laske etäisyys – vaelimatka.org

Laske etäisyydet maailmanlaajuisesti: suora linja, aikaero, reitinlaskenta, ajoaika, reittitiedot. Autolla, junalla, laivalla tai lentokoneella.

Etäisyydet ja reittihaku

Mittaa etäisyys kaupungista tai kunnasta toiseen. Näet etäisyyden kartalla sekä linnuntietä, että tietä pitkin mitattuna ajoreitteineen.

Reittihaku – etäisyydet kaupunkien välillä, km ja

Matka-aika: 0 tuntia Kirjoita kahden paikan (lähtö ja saapuminen) ja paina painiketta ”Laske!”. Löydät etäisyys kilometreinä ja mailia, reittiopas kartta, reitti autolla, bussilla ja lentokoneella – matka-aika ja polttoaineenkulutus.

Vaelimatka.org: Laske etäisyys – Easy Counter: Count

Vaelimatka has a decent Google pagerank and bad results in terms of Yandex topical citation index. We found that Vaelimatka.org is poorly ‘socialized’ in respect to any social network. According to Siteadvisor and Google safe browsing analytics, Vaelimatka.org is quite a safe domain with no visitor reviews.

Reittikartta.net – Reittihaku ja välimatkat

Reittihaku: Helppokäyttöiset ja maksuttomat välimatkat, ajo-ohjeet ja kartat Suomessa. Kuin Eniron reittiopas, mutta sisältää myös suorat linkit juna- ja bussi-reitteihin!

Ajoaikalaskuri | Välimatkalaskuri | Ajo-ohje

Täytä lähtöosoite ja kohdeosoite ja valitse laske. Ajoreitti piirtyy kartalle ja ajo-ohje tulostuu alle.

Reitin Pituus – reitti.idd.fi – Reitin mittaus kartalta

Helppo etäisyydenmittaustyökalu, mittaa lenkkireitti tai muu matka! Todella helppo tapa mitata matka kartalta.

Välimatka – Wikipedia

Välimatka eli etäisyys on numeerinen arvo, joka kertoo sen, kuinka kaukana kaksi kappaletta ovat toisistaan minä tahansa aikana. Fysiikassa tai puhekielessä välimatkalla (tai etäisyydellä) tarkoitetaan fyysistä pituutta , ajanjaksoa tai arviota, joka juontuu muista kriteereistä (esimerkiksi ”parin pitäjän päässä”).

Salama ja ukkonen – Ilmatieteen laitos

Miten lasketaan salaman etäisyys? Valo etenee 300 000 km sekunnissa, joten välähdys nähdään käytännössä heti. Jyrinä myös alkaa samalla hetkellä, mutta äänen nopeus on vain miljoonasosa valon nopeudesta, noin 330 m/s.