lähihoitaja aikuiskoulutus oulu

Koulutukset, Lähihoitaja – Aikuiskoulutus

Etsitkö opintoja alalta – Lähihoitaja. Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi.

OAKK – Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy

OTA YHTEYTTÄ. OULUN AIKUISKOULUTUSKESKUS – OAKK Kotkantie 3, 90250 Oulu Puhelin. 08 558 47711 tai 044 703 7900

Myytävä Kalusto · Myytävät Kohteet · Vuokrattavat Kohteet

Lähihoitajan aikuiskoulutus, Oulun Diakoniaopisto

Miten aikuiskoulutus eroaa tavallisesta lähihoitajakoulutuksesta? Meillä ei ole varsinaisesti mitään yleissivistäviä opintoja, keskitymme vain ammattiopintoihin. Koulutuksen kestokin on lyhyempi kuin ns. nuorisoasteen opiskelijoilla; meidän suoritettava opintoviikkomäärämme on 90 ov (noin 2 vuotta), kun se nuorisoasteella on 120 ov.

Lähihoitajakoulutus paikassa Oulu

Etsitkö opintoja alalta – Lähihoitaja, Oulu. Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi.

Aikuiskoulutus Oulun seudulla – Oulu – Oulun kaupunki

Ammatillinen aikuiskoulutus Oulun seudulla. at=ammattitutkinto, eat=erikoisammattitutkinto. OAKK- Oulun aikuiskoulutuskeskus Alkava koulutus. OSAO, Oulun seudun ammattiopisto Rastor college, Oulu Tekniikan ja liikenteen alan ammatillinen lisäkoulutus Tekniikan eat Tuotekehittäjän eat Varastoalan at Johtamisen …

Ammatilliset perustutkinnot – OSAO

Ammatillisen perustutkinnon suorittaneena sinulla on ammattitaidon saavuttamisen edellyttämät tiedot ja taidot. Perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.

Etusivu » Suomen Diakoniaopisto

”Aikuiskoulutus toi töitä ja ystäviä.” Meiltä valmistuvat lähihoitajat, lastenohjaajat, kosmetologit, kokit, tarjoilijat Kampukset Helsingissä, Lahdessa, Oulussa ja Ylitorniolla tarjoavat opiskelijalle monipuolisia opiskelupolkuja.

Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala – Oulu – Oulun kaupunki

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja. Ammattiopisto Lappia, Kemi (nuoriso, aikuiskoulutus) Kainuun ammattiopisto -liikelaitos, Kajaani (nuoriso, aikuiskoulutus) Lapin ammattiopisto, Rovaniemi (nuoriso, aikuiskoulutus) Oulun Aikuiskoulutuskeskus (aikuiskoulutus)