kreeta kos

Matkat Kos, Kreikka – Aurinkomatkat

Kos on pieni ja valloittava. Huolettoman saaren lomailijat ovat vaihtuneet yöelämää etsivistä hyvinvointia arvostaviin, vaikka keskikesällä eläväistä iltaelämääkin hamuavat löytävät etsimänsä.

Kos, Kreikka – Varaa matkat kauniille Kosin saarelle | TUI.fi

Kos on sopivan pieni lomasaari, jossa on hiekkarantoja, kapeita kujia, aitoja tavernoita ja moderneja drinkkibaareja. Meren rantoja myötäilevät pyörätiet ovat hyvässä kunnossa, ja Kosilla onkin helppo sujahtaa pyöräillen paikasta toiseen. Valitse sinulle paras yhdistelmä rentoutumista ja tekemistä ja nauti lomastasi suosikkihotelleissamme.

7.9/10(1.8K)

Kos kartta – Kartta alueesta Kos – Aurinkomatkat

Kos on pieni ja valloittava. Huolettoman saaren lomailijat ovat vaihtuneet yöelämää etsivistä hyvinvointia arvostaviin, vaikka keskikesällä eläväistä iltaelämääkin hamuavat löytävät etsimänsä.

Kreikka – Matkat ja lomakohteet | TUI.fi

Kreeta: Hienojen hiekkarantojen lisäksi antiikin kulttuuriaarteita ja kaupunkeja venetsialaisine kortteleineen. Kos: Pyöräile timjamintuoksun ympäröimänä meren rantaa mukailevilla poluilla. Tai rentoudu beach clubin valkoisilla loungesohvilla.

7.8/10(25.6K)

Kos – upeita rantoja ja kristallinkirkasta – Rantapallo.fi

Kos on Egeanmeren kaunotar. Uskomattoman sininen Kreikan kesätaivas, houkuttelevasti auringossa kimaltavat kristallinkirkkaat vedet ja idylliset rannat jäävät päällimmäisiksi muistoksi saarelta. Turkin rannikon edustalla sijaitseva Kos kuuluu Dodekanesian saariryhmään, johon kuuluvat myös muun muassa Rodos, Tilos, Kalimnos, Leros ja …

Kos – lomat ja matkat | lomakuumetta.fi

Kos – matkat ja lomat. Vertaile helposti eri matkatoimistojen hintoja ja löydä edullinen Kosn lomamatka.

Kos, Kreikka – Idyllisiä kyliä ja yöelämää – Apollomatkat

Kreeta. Apollolla Pohjoismaiden suurin lomavalikoima Kreetalla, ja valikoimasta löytyy kaikkea mutkattomista perhehotelleista aina ylellisiin lomakeitaisiin, joiden palvelut ovat huippuluokkaa. Halusitpa lomailla missäpäin Kreetaa tahansa, suositussa lomakohteessa tai pienessä aidon Kreikkalaisessa kylässä, meiltä löytyy sopiva vaihtoehto.

Kreeta – Ihania rantoja ja aurinkoa – Kreetan matkat

Kreeta on täynnä elämyksiä. Suuri ja luonnonkaunis saari tarjoaa dramaattista historiaa, fantastisia rantoja, viihtyisiä tavernoja sekä antiikin kulttuuria. Kaiken kruunaa miellyttävä kesäsää, jota kestää huhtikuusta marraskuuhun.

Rokotukset ja matka-apteekki – Kreikkaan

Kreeta, rannat; Kreetan historia; Kreetan mytologia; Kreetan sää ja ilmasto; EU hautakumpu IMF Irak Itsenäiset kreikkalaiset Joki julkinen liikenne kansanäänestys Katerina Peristeri Keskustalaisliitto Kos Kreeta Kreikan kommunistinen puolue Kreikan parlamenttivaalit 2015 Kreikka Kultainen aamunkoitto Lesbos majoitus Makedonia …

Kreeta (Kreikka) | Matkat Tjäreborgilta

Kreeta on suuri ja monikasvoinen, ja kreetalaiset ovat syystäkin ylpeitä historiastaan ja kulttuuristaan. Kreetalla kannattaa ehdottomasti vuokrata auto ja lähteä tutustumaan Kreetan eri osiin. Tjäreborgin kautta saat vuokra-auton erittäin kilpailukykyiseen hintaan.