kotipizza kuopio

Kotipizza Satama Kuopio – m.facebook.com

Kotipizza Satama Kuopio is on Facebook. To connect with Kotipizza Satama Kuopio, join Facebook today.

3.6/5(8)

Kotipizza Kolmisoppi – Home – Kuopio, Finland – Menu

Kotipizza Kolmisoppi, Kuopio. 127 likes. Pizza Place. Kiitos paljon pojan puolesta, kun oli unohtanut tilata pizzan ilman juustoa olitte tehneet uuden sam aan hintaan. KIITOS!

5/5(5)

Kotipizza Kuopio | Ravintolat ja aukioloajat – tiendeo.fi

Kotipizza Kotipizza Kuopio: myymälät ja aukoloajat Täältä löydät kaikki yrityksen Kotipizza kaupat kaupungissa Kuopio. Nähdäksesi yrityksen tiedot (osoite, aukioloajat, kotisivut ja ajankohtaiset tarjoukset) klikkaa osoitetta tai kaupan nimeä.

Kotipizza Puijonkatu – Kuopio, Kuopio: Reviews | Eat.fi

Kotipizza on Kotipizza, laatu on samaa menitpä minkä tahansa kaupungin ketjun pizzeriaan. Hyvää perussettiä pizzojen suhteen ja asiakaspalvelu ok. Hinta ja pizzan koko eivät ihan kohtaa.

Kotipizza Kuopio | Tarjoukset ja kupongit – tiendeo.fi

Löydä parhaat tarjoukset kohteelle Kotipizza ja Ravintolat kaupungissa Kuopio. Aloita säästäminen Tiendeossa!

KOTIPIZZA – Kolmisoppi | Etusivu

Kolmisopen Kotipizzasta maukkaat pizzat, kotzonet ja salaatit. Nauti paikanpäällä tai nouda mukaan! Lounas: 11:00 – 14:00. Verkkokauppa: 10:00 – 20:30

KOTIPIZZA – Teboil Rastaantie

Paistamme pizzoja joka päivä 10:30-21:30. Tervetuloa nauttimaan kaupungin parhaita pizzoja! Klikkaa Kotipizzan koko menuun.. Lounasaikaan juoma kuuluu hintaan.

Kotipizza Satama – Kuopio – Pikaruoka – fonecta.fi

Kotipizza Satama sijaitsee kunnassa Kuopio, alueella Keskusta. Se on perustettu 20.08.2003. Se on kommandiittiyhtiö, jonka toimiala on pizzerioita.

Location: Minna Canthin katu 4, KUOPIO, 70100
[PDF]

NOUTOPIZZERIA PETONEN

majoneesit 0,5€ amerikanmajoneesi valkosipulimajoneesi chilimajoneesi yellow curry -majoneesi lisÄtÄytteet pannu/normaali 0,5€, medium 1€, perhe 1,5€