kosmetologiopisto lahti

Eanacenter

EANA Center, Aleksanterinkatu 24 B, 15140 LAHTI Kaikki oikeudet pidätetään 2017

Etusivu | Suomen Kosmetologikoulu

Oppilashoitolamme tavoitteena on laadukas asiakaspalvelu ja monipuolinen hoitotarjonta. Klikkaa ja tutustu tarjontaamme!

Tarjoukset · Alkavat Kurssit · Ryhmät · Opiskelijavalinta · Ajankohtaista · Koulutuspalvelut

Etelä-Suomen kosmetologiopisto – Lahti, Päijät-Häme

See 6 photos from 3 visitors to Etelä-Suomen kosmetologiopisto.

Yhteystiedot – Etelä-Suomen Kosmetologikoulu

15140 Lahti. Puhelin: 03 – 782 2880 Email: [email protected] Klikkaa ao linkistä päästäksesi sinne tai odota pieni hetki niin sivu vaihtuu automaattisesti. www.eanacenter.com

Yhteystiedot | Suomen Kosmetologikoulu

Yhteystiedot. Hietaniemenkatu 7 A 4.krs, 00100 Helsinki. puh. (09) 454 2150. fax. (09) 454 21515. email: [email protected]

Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola Oy – Lahti

Etsitkö yrityksen Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola Oy tarkempia tietoja. Paikkakunnalta Lahti löytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Ammatillinen koulutus …

Etusivu » Suomen Diakoniaopisto

#lastenohjaajat #opiskelu #ammatillinenkoulutus #lahti #opinnotulkona #retkipäivä @SDO_kampukset Suomen Diakoniaopisto on solminut tänään kumppanuussopimuksen Onniterveys Oy.n kanssa.

Kauneussalonki Helmi – Opetussalonki – Koulutuskeskus …

Vartalohoidoistamme saat kokonaisvaltaista hyvää oloa kehollesi, silmäripsien ja kulmien värjäyksellä tehostat silmiesi kauneutta ja kynsiesi hyvinvointia voit edistää manikyyrillämme.

Lumova – kosmetologikoulu

Koulutuskeskus Lumova, entinen Hämeen kosmetologikoulu on Tampereen monipuolisin, kokenein ja pitkäikäisin kosmetologikoulu.

Kauneushoidot – Lahden Kuntohoito

Kosmetologiltamme saat kauneushoidot ja esteettisen kehonmuokkauksen palvelut. Tutustu hoitoihin ja palveluihin tarkemmin verkkosivuillamme!