koru lahjaksi

Lahjaksi miehelle – Kalevala Koru

Kalvosimien ja solmionpidikkeiden lisäksi miehelle sopii lahjaksi myös kaulakoru, rannekoru tai vaikkapa sormus. Kaikki korut on valmistettu Suomessa ja niiden …

Koru lahjaksi – itsellekin: Hyvää syntymäpäivää minulle

Usein koru mielletään lahjaksi, jonka mies antaa naiselle. Mutta entäpä, jos korua ei ilmestykään lahjapaketissa ihanaa rusettia avatessa tai tällaista gentlemannilahjanantajaa ei naisen elämässä ole? Näin tasa-arvon aikaan, sen korulahjan voi myös aivan mainiosti ostaa itse itselleen – ilahduttamaan tai muistoksi.

Lahjaksi – carashop.fi

Ihanan tyylikkäitä ”timantteja” rannekorussa. Koru menee kaksi kertaa ranteen ympäri, korun pituus o..

Lahjaksi naiselle – Kalevala Koru

Koru kulkee ihoa vasten ja säilyttää viestisi. Kalevala Korut korostavat kantajansa persoonallista kauneutta. Tähän osioon olemme koonneet suosittuja korujamme lahjan …

Koru ystävälle lahjaksi | Juntuskorut

Tästä koru lahjaksi ystävälle, joka tuo valoa elämään tai itselle siitä muistuttamaan.

Miesten korut – Koru miehelle – Rebel Collection

Koru miehelle Laaja valikoima tyylikkäitä miesten koruja netistä. Miesten korut kategoriasta löydät monipuolinen valikoiman tyylikkäitä koruja tyylitietoiselle miehelle.

Lahjat naiselle

Kukat eivät ole ainoa tapa ilahduttaa sinulle tärkeää daamia. ”Mitä lahjaksi naiselle” -ikuisuusongelman parissa painivan ei tarvitse enää vaipua epätoivon syövereihin juhlapäivien lähestyessä.

Minkälainen koru lahjaksi? | Juhlat.fi

Sopiiko koru lahjaksi ystävälle tai lapselle? Haastattelimme Koruliike Romeo & Julian Anni Hynnistä, joka neuvoo ottamaan ostoksille mukaan kuvan lahjan saajasta. Koru aina henkilökohtainen lahja. Sen on sovittava saajansa tyyliin ja luonteeseen. Perinteisesti koru annetaan läheiselle ja rakkaalle, eli ihmiselle, jonka tunnet perinpohjin.

Miesten korut | Korut miehille – keskisenkello.fi

Siksi koru onkin loistava lahjaidea myös miehille. Ne ovat lahjoja, jotka muistetaan ja josta voi nauttia pitkään. Koristautumisen lisäksi korujen käytön voidaan ajatella olevan myös sanaton tapa ilmaista omaa tyyliä tai persoonaa.

Lahjaideat naiselle TOP 10 – Löydä onnistunut

Jul 19, 2009 · Koru Kyselyn mukaan koru tai kello on edelleen naisten toivelahjojen ehdoton ykkönen. Tämä on meille miehille melkoinen haaste, koska korun ostaminen lahjaksi ei tunnetusti ole helppoa.