komposti wc

Biolan Kompostikäymälä eco – Biolan Oy

Laita Biolan Kompostikäymäläeco:n pohjalle noin 5 cm:n kerros (n. 20 l) Biolan Komposti- ja Huussikuiviketta, jotta nesteenpoistolevy ei tukkeennu. Kompostikäymälä eco :n toiminta Biolan Kompostikäymäläeco:n patentoitu ilmastointijärjestelmä varmistaa tehokkaan kompostoinnin ja tuulettaa hajut pois käymälätilasta.

Ekolet.com – Kompostoivat Kuiva- ja Kompostikäymälät

Ekoletin hajuttomat kuivakäymälät ja kompostikäymälät sopivat ulko- tai sisäkäyttöön kotiin, mökille, leirintäalueille. Suomalainen taattu laatu.

Kompostorit – Puutarhakompostori edullisesti netistä

Kemiallinen WC Campa Potti XG 21L . 129 00. Lue lisää Komposti- Ja Huussikuivike Biolan 40 l . 9 95. Lue lisää

Kuivakäymälät ja kompostikäymälät sisälle ja mökille

Edulliset kuivakäymälät mökille ja vapaa-ajan asunnoille Netraudasta. Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa oma kuivakäymälä netistä!

Kompostorit ja käymälät – Rautakauppa – K-rauta

Aseta komposti tai kompostori vaikkapa keittiön oven läheisyyteen tai pihan perälle sen mukaan mitä aiot kompostoida ja mikä kompostijätteen loppusijoituspaikka on. Kaipaako puutarhasi lannoitetta? Puutarhaan sijoitettu komposti …

Biolan Kompostikäymälä eco ruskea – Biolan – Taloon.com

Biolan Kompostikäymälä eco on hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. Lämpöeristetty kompostorirakenne tuottaa kompostia nopeasti, ja mahdollistaa myös kotitalousjätteen kompostoinnin.

5/5(3)

Kompostoiva kuivikekäymälä 100L – Kekkilä

Viimeistelty ulkokuori kätkee kolme sisäsäiliötä, joiden patentoitu kierrätysmekanismi pidentää tyhjennysväliä ja helpottaa hoitoa, sillä jäte tyhjennetään esikompostoituneena.

Biolan komposti wc – Kesämökki – Suomi24 Keskustelut

Talvella komposti jäätyy jos sitä ei käytä joka viikko, ja mielellään isoilla asioilla. Polttoaine kertakaikkiaan loppuu eikä lämpö riitä pitämään pömpeliä lämpimänä. Jäätyminen ei …

kompostoiva wc Archives – Kesämökin remontti ja

Avainsana-arkisto: kompostoiva wc Kompostoivat kuivakäymälät ulkokäyttöön. Julkaistu 5.4.2013, kirjoittanut Mökkikeskus. Vastaa. Kaikilla mökeillä sitä tarvitaan ja turhan useilla mökeillä myös kauhistellaan. Nimittäin käymälää. Saavi ja rohkaisuryyppy …