kolumbus liittymä

Kolumbus – Puhelinliittymat.fi

Kolumbus-liittymä toimii ulkomailla yli 100 maassa ja yli 200 operaattorin verkossa. Suomessa liikuttaessa puhelin kytkeytyy Elisan verkkoon ja ulkomailla Elisan yhteistyökumppanien verkkoon, kuten Vodafoneen.

Saunalahti-puhelinliittymät – Elisa – Verkkokauppa

Liittymä sisältää netin ilman datakattoa Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa sekä 10Gt/kk datakäyttöä muissa EU- ja ETA-maissa. Normaalihintaiset puhelut ja viestit EU- ja ETA-maissa sisältyvät kk-maksuun.

Elisa (yritys) – Wikipedia

Vuonna 2001 Kolumbus-liiketoiminta yhtiöitettiin Elisa-konsernin tytäryhtiöksi nimellä Kolumbus Oy. Kuitenkin jo vuonna 2002 Kolumbuksen nimeksi tuli Elisa Internet. Kolumbuksen slogan oli ”Internet on pyöreä!” vuosina 1999–2003. lähde? Vuonna 2004 Kolumbus-tuotemerkki tuotiin markkinoille uudelleen.

Perustettu: 1882 (Helsingin puhelinyhdistys)

Kolumbus liittymä ei toimi | OmaYhteisö

Kolumbus liitymä lopetti toimintansa viime sunnnuntaina,viestejä saan lähtemään mutta saapuvat viestit ei toimi.Ei tule tietokoneelle eikä puhelimeen eikä webmailiin..

GSM.fi – Kolumbus Matkapuhelinliittymät – Edulliset

Kolumbus KK on kuukausimaksuton liittymä, jossa maksat vain käytöstä. K1 on huippu edullinen liittymä, jossa puhelut ja tekstarit ovat samanhintaiset. Kolumbuksen liittymissä ei ole puhelujen aloitusmaksuja.

Elisa Ideat

Millainen liittymä lapselle? Näin valitset oikein. 11.5.2018. Vanhemmat

Elisa Oyj

Elisa on suomalainen tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluiden markkinajohtaja.

OmaElisa

OmaElisasta löydät Elisan ja Saunalahden palvelusi kätevästi yhdestä paikasta. Näet laskut, puheluerittelyt, sopimustiedot, omat edut ja paljon muuta!

PREPAID Kauppa – lataa.elisa.fi

Saunalahti Prepaid Plus (ent. Kolumbus Prepaid) liittymä ei tue 4G:tä ja siksi näille liittymille tilattavien Nettikuukausi 4G ja Rajoitukseton 4G-pakettien maks. nopeus on 21 Mbit/s. (3G-verkko). Tietoturvaseloste Salaus Kaikki tietoliikenne PREPAID Kaupan, asiakkaan ja maksunvälittäjien välillä on suojattu SSL-salauksella (Secure Socket Layer).

Elisa Webmail :: Tervetuloa Elisa Webmail -käyttäjäksi

Selaintuki muuttuu. Käy testaamassa selaimesi yhteensopivuus tästä. Webbläsarstödet förändras. Testa kompatibiliteten i din webbläsare här.. Apua ja ohjeita sähköpostin käyttöön löydät asiakaspalvelusivuiltamme. Hjälp och anvisningar om hur du använder e-posten hittar du på våra kundsupportsidor. Katso häiriötiedotteet.