koirien vaatteita

DiivaDog & Co. – Pikkukaverien Store | Pienen koiran

DiivaDog.fi – Pikkukaverien Store. Paras valikoima tarvikkeita pienelle koiralle. Vaatteet, sukat, herkut, pedit, rattaat, kantolaukut. Ihastu ja tilaa nyt!

Takit, Toppatakit Ja Liivit · OTA Yhteyttä Meihin · Yritysinfo · Tilaa Uutiskirje

Koirien vaatteet | DreamPetStore

Koirien vaatemerkkejä meillä on mm. Hurtta, Puppy Angel, Milk&Pepper sekä paljon muita. Koiranvaateosastomme: Haalarit ja takit , Hupparit ja collegeasut , Neuleet , Sadeasut , T-paidat , Jalkineet ja muu vaatetus sekä Juoksu- ja poikasuojat .

Koiran vaatteet | Petenkoiratarvike.com

Monipuolinen valikoima koiran vaatteita edullisesti! Koska koirien turkit ovat hyvin erilaisia, on myös takkeja joka lähtöön. Jos koirallasi on hyvin ohut turkki, kaipaa koirasi todennäköisesti hyvin lämmittävää takkia. Paksuturkkisemmille roduille riittää todennäköisesti ohuempi koiran takki tai mahdollisesti tuulelta suojaava takki.

Koirien vaatteet | Hankkija

Ihan niin kuin koiriakin, pantoja, valjaita ja taluttimiakin on useita erilaisia. Puolikuristava panta on helppo pukea ja riisua, lisäksi se hillitsee hihnassa vetämistä. Valikoimiimme kuuluvat myös vedonestovaljaat. Koiran hihnaa valitessa tärkeintä on hihnan pituus ja materiaali. Nahkainen hihna on käytössä kestävä, mutta punotut ja kankaiset hihnat …

Koiran vaatteet | zooplus.fi

Zooplussan nettikaupassa on monipuolinen valikoima lämpimiä ja tyylikkäitä koiran vaatteita. Ne pitävät koirasi lämpimänä ja sen turkin sateelta suojassa säässä kuin säässä. Tässä on muutamia meidän suosituimpia koiran vaatteitamme: Koiran talvitakit: Päällä mukavalta tuntuva talvitakki on monelle koiralle välttämätön vaate.

Koiran Vaatteet Netistä • – koiratarvike.fi

Koirien vaatteita myyvät useimmat netissä toimivat koiratarvikeliikkeet sekä jokunen lähinnä koiran vaatteisiin keskittynyt nettikauppa kuten DiivaDog. DiivaDogin koiranvaatevalikolima on kerrassaan hurmaava.

Koirien vaatteita | Kennel Green Perry’s

Olen tykännyt tehdä käsitöitä aina. 17 vuotta sitten tein ensimmäiset takit koirillemi. Siihen aikaan niitä ei juurikaan ollut missään myynnissä. Siitä saakka on ollut hyvin aikaa kehitellä ja muokata malleja toimiviksi. On tullut kokeiltua erilaisiaa kaavoja mantteleista ja ”hihallisista” malleista. Oma muokkaamani malli eräästä ostomanttelista on tullut …

Nelijalkaiset ihmeet: Tee-se-itse koiran vaatteet

Dec 14, 2012 · Vaikka Virkulla ei olekkaan käytännössä mitään tarvetta vaatteille, päätin vaatteiden tekemisen ilosta tehdä teille postauksen, johon on koottu erilaisia ohjeita koirien vaatetuksen suhteen. Jos joku innostuu näistä jotain tekemään, niin laittakaahan kuvia ja kommenttia ohjeista.

Koirien vaatteita, valjaita, pantoja ym. ja trimmausta

Ompelen koirille vaatteita , kaulapantoja , hihnoja , tossuja , peittoja ym. ym. Uniikkeja tuotteita koirien omilla mitoilla , omistajan. ideoilla ja kivoilla väreillä

Koiran Vaatteet ja muut Asusteet | Findogs Ay

Koiran kurapuku ja lämpimät manttelit ovat Suomen sääolosuhteissa erittäin tarpeellisia varusteita. Valikoimassamme on useita eri malleja …