kodin viihdekeskus

Kodin viihdekeskus Sonyn malliin – Hilavitkutin.com

Televisio on kautta aikojen ollut se olohuoneen huipentuma. Nyt Sony lahjoitti testiin olohuoneen kärkituotteita, joilla saimme kuvan siitä, millainen nykyinen sohvaperunan paratiisi voisi olla.

Rakenna kodin viihdekeskus: kotiteatteri – Rakentaja.fi

Rakenna kodin viihdekeskus: kotiteatteri Kotiteatteri isolla kuvalla ja tasokkaalla äänimaailmalla sekä kätevillä verkkopalveluilla luo viihde-elämyksiä ja huikean …

[PDF]

Kodin viihdekeskus – theseus.fi

Lahden ammattikorkeakoulu Tietotekniikan koulutusohjelma UKKOLA, JARI: Kodin viihdekeskus Teknisen visualisoinnin opinnäytetyö, 88 sivua, 1 liitesivu

Kodin viihdekeskus | MuroBBS

Jan 11, 2002 · Kone tulisi siis kodin viihdekeskukseksi ja tallentavaksi digipoksiksi. Linux alustana. Peleistä pitäisi lähinnä toimia DoD:S, joka varmaankin tolla näyttiksellä toimii, kun toimi hyvin 6600GT:llä.

Kodin viihdekeskus uusiutui – Digitoday – Ilta-Sanomat

Apple toi saataville uuden Intel Core Duo -prosessorilla varustetun Mac minin, joka tarjoaa edeltäjäänsä paremman suorituskyvyn ja entistä paremmat laajennusmahdollisuudet.

Kodin viihdekeskus, kotiteatterijärjestelmät yms

Etukeno 30.6.2008 20:13 : Liittynyt: 29.10.2004 Viestit: 2 961 Millaisen systeemin olette itse laittaneet pystyyn? Melko yksinkertainen ja halpa viritys olisi täällä lähtökohtana, kun hieman päivittelen laitteita uudempiin.

Pieni pc kodin viihdekeskukseksi – Tekniikanmaailma.fi

Asus VivoPC -tietokoneet sopivat pienen kokonsa puolesta olohuoneen multimediakoneeksi, mutta toki myös normaaliin työskentelyyn. Niissä on Intel-suorittimet, ASUS SonicMaster -äänentoistojärjestelmä, 802.11ac-standardin langattomat verkkoyhteydet ja Windows 8.1.

[PDF]

S Kodin viihdekeskus syntyy langattomaan verkkoon

Kodin viihdekeskus syntyy langattomaan verkkoon Kodin palvelimeksi viritetty pc siirtää muun toimintansa ohessa ääntä ja kuvaa langatto-masti mediapäätteisiin. Päätteissä on etähallintaohjel-misto, jolla palvelinta ohjataan. Intel haluaa standardoida

TM: Kodin viihdekeskus tuhlaa kymppejä, vaikkei niitä

Kodin sähkölaitteiden seisottaminen valmiustilassa maksaa rahaa, mutta kuinka paljon? Tekniikan Maailman laskujen mukaan taulutelevisio, stereot ja tietokone syövät helposti kymppejä vuodessa, vaikka niitä ei käyttäisi kertaakaan.

Viihde-elektroniikkaa Helsingissä – Net Stream

Pelikonsoli on joka kodin viihdekeskus. Pelikonsolilla tarkoitetaan laitetta, joka on valmistettu nimenomaisesti digitaalisten viihdekäyttöön tarkoitettujen videopelien pelaamista varten. Konsolilla ei siis ole juuri muuta funktiota, kuin toimia suljettuna itsenäisenä yksikkönä ja näin ollen erillisenä muista laitteista.